Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sigep 2015.
  • 25.12.2014. 08:00

Međunarodna izložba sladoleda, peciva i pekarstva

Od 17. do 21. siječnja 2015. godine u Riminiju će se održati 36. izdanje Međunarodne izložbe sladoleda, peciva i pekarstva.

  • 277
  • 20
  • 0

U Riminiju u Italiji, od 17. do 21. siječnja 2015. godine, održat će se 36. izdanje Međunarodne izložbe sladoleda, peciva i pekarstva.

Svake godine ovu poznatu izložbu obilježi mnoštvo zanimljivih događaja, radionica i natjecanja. U sektoru sladoledarstva Sigep je jedna od najpriznatijih izložbi, slovi kao najpoznatiji europski izlog talijanskih slastica, a osim toga, jača svoju poziciju i na području pekarstva.

Izložba će opet pokazati najnovije sirovine, gotove proizvode, strojeve i postrojenja, opremu za pekarske trgovine i slastičarnice.

Ovoga puta naglasak će biti na industrijskim procesima, ali će se nastaviti sa isticanjem specifičnosti obrtničkog sektora. U središtu događanja bit će sigurnost hrane i zdravstvena ispravnost o kojima mora brinuti cijeli lanac opskrbe. Dodatna pažnja bit će posvećena održivosti i inovacijama u području tehnologije, što je ključ rasta na međunarodnim tržištima.


Tagovi

Sigep 2015. Sladoled Peciva Pekarski proizvodi Sektor sladoledarstva Talijanske slastice