• Medni doručak
  • 31.10.2017. 10:30

Medni doručak s hrvatskih pčelinjaka u sklopu Dalmatine

U sklopu VIII. Međunarodnog pčelarskog sajma Dalmatina 2017. u Splitu, održat će se manifestacija pod nazivom: Medni doručak s hrvatskih pčelinjaka.

  • 214
  • 21
  • 0

U sklopu VIII. Međunarodnog pčelarskog sajma Dalmatina 2017. održat će se manifestacija pod nazivom: Medni doručak s hrvatskih pčelinjaka.

Medni doručak s hrvatskih pčelinjaka u organizaciji Ministarstva poljoprivrede, Hrvatske poljoprivredne agencije i Hrvatskog pčelarskog saveza održava se 4. studenog 2017. godine u Splitu, Hotel Zagreb, put Duilova 23, s početkom u 9:00 sati.

Cilj Mednog doručka s hrvatskih pčelinjaka je promocija domaće proizvodnje meda koji je proizveden na hrvatskim pčelinjacima i označen zaštićenim Znakom Hrvatske poljoprivredne agencije Med hrvatskih pčelinjaka.

"Medni doručak s hrvatskih pčelinjaka posjetit će i djeca sljedećih osnovnih škola; OŠ Ivana Mažuranića - Han i OŠ Kamešnica - Otok. Hrvatski pčelarski savez održat će učenicima kratku edukaciju o značaju meda, kako bismo ih informirali o značaju i podrijetlu namirnica koje konzumiraju. Ovakvim načinom želimo kod djece potaknuti svijest o važnosti konzumacije domaćih proizvoda proizvedenih na hrvatskim farmama i hrvatskim poljima", navodi ravnatelj Hrvatske poljoprivredne agencije doc.dr.sc. Zdravko Barać.


Tagovi

Dalmatina Sajam Medni doručak HPA


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB