Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hrvatska gospodarska komora
  • 21.11.2017. 12:00

Kupujmo hrvatsko: Hrvatski proizvod za hrvatski turizam

U sklopu specijaliziranog projekta Kupujmo hrvatsko – Hrvatski proizvod za hrvatski turizam u organizaciji HGK, održat će se i okrugli stol "Domaći proizvod – ključ prepoznatljivosti hrvatskoga turizma".

Foto: Facebook/Kupujmo hrvatsko
  • 376
  • 25
  • 0

Specijalizirani projekt Kupujmo hrvatsko - Hrvatski proizvod za hrvatski turizam u organizaciji Hrvatske gospodarske komore održat će se 22. i 23. studenoga u Plaza Event Centru (bivši Hypo Centar) u Zagrebu.

Kako navode iz HGK, svečanost će otvoriti predsjednik HGK Luka Burilović, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić, ministar turizma Gari Cappelli, ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić i savjetnik Predsjednice RH za gospodarstvo Marko Jurčić.

Nakon otvorenja slijedi Okrugli stol "Domaći proizvod - ključ prepoznatljivosti hrvatskoga turizma", na kojemu će se nastojati identificirati prepreke i pronaći rješenja za bolju suradnju domaćih proizvođača i pružatelja usluga u turizmu.

Kulinarski show Majstor kuhar tima i poznatog chefa Davida Skoke predstavit će spajanje zelene i plave Hrvatske kroz tradicionalna morska i kopnena jela, a prisutni će moći degustirati delicije koje će biti pripremljene. Proizvođači će svoje proizvode prodavati po promotivnim cijenama.

Program pronađite u dokumentu ispod teksta.

Foto: Facebook/Kupujmo hrvatsko


Dokumenti


Tagovi

HGK Kupujmo hrvatsko Domaći proizvod Projekt Okrugli stol


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]