Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Žetveni sajam
  • 26.06.2018. 18:00

Kruh naš svagdašnji – žetva i vršidba u prošlosti

Ne propustite 16. izdanje Žetvenoga sajma u Županji!

Foto: Alen Kuns
  • 297
  • 24
  • 0

I ove godine svi će putevi u subotu, 7. srpnja, voditi u Županju, na manifestaciju “Kruh naš svagdašnji – žetva i vršidba u prošlosti“, u organizaciji TZ grada Županje koja će se održati u krugu tvornice Same Deutz Fahr Žetelice.

Žetveni sajam "Kruh naš svagdašnji – Žetva i vršidba u prošlosti", održat će se već 16. put, a proizvođači poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, tradicijskih proizvoda, rukotvorina i suvenira izlagat će svoje proizvode na Ilijinom i Rezinom stanu u Županji. Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera, a svi će posjetitelji imati priliku s izlagačima razgovarati o domaćim proizvodima i uslugama. Cilj je sajma promocija izvornih slavonskih proizvoda, usluga, obrta i udruga.


Tagovi

Žetveni sajam Manifestacija Tradicija Županja


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sretan Uskrs!