• VIROEXPO
  • 12.01.2016. 15:25

Kosovo - zemlja partner sajma Viroexpo

Sajam Viroexpo iz godine u godinu bilježi sve veću posjećenost te stvara čvrste veze između gospodarstvenika s područja cijele RH, ali i šire.

  • 182
  • 25
  • 0

Izaslanstvo 21. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo posjetilo je u utorak, 12. siječnja, Veleposlanstvo Republike Kosovo u Zagrebu, gdje ih je dočekala veleposlanica Shkëndije Geci Sherifi. Izaslanstvo sajma Viroexpo predstavljali su direktor sajma Igor Andrović i direktor HGK - Županijske komore Virovitica Milan Vanđura.

Viroexpo 2016. na staroj lokaciji

Potvrđen nastup Republike Kosovo na Viroexpo

Tom prilikom, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja Republike Kosovo i Veleposlanstvo Republike Kosovo u Hrvatskoj, potvrdili su nastup Republike Kosovo kao zemlje partnera na sajmu Viroexpo 2016. koji će se održati u Virovitici od 26. do 28. veljače 2016. godine na staroj lokaciji, u Vukovarskoj ulici. Na susretu su, nakon što je potvrđen nastup Republike Kosovo kao zemlje partnera sajma, razmotreni i ostali modaliteti nastupa na međunarodnom sajmu Viroexpo.

Jubilarni sajam oborio rekorde posjećenosti

Sajam Viroexpo iz godine u godinu bilježi sve veću posjećenost te stvara čvrste veze između gospodarstvenika s područja cijele RH, ali i šire. Podsjetimo, jubilarni, 20. sajam Viroexpo posjetilo je 26.700 posjetitelja, a u subotu 28. veljače, drugog dana održavanja sajma, ponovo je zabilježena rekordna posjećenost u povijesti sajma - taj dan posjetilo ga je više od 11.000 ljudi.

Organizatori i pokrovitelji 21. Viroexpo-a su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK - Županijska komora Virovitica, HOK - Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije i Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije.

Pripreme za sajam u punom su jeku, zanimanje izlagača je iznimno veliko te prijave konstantno pristižu, a krajnji rok za prijavu je 1. veljače.


Tagovi

Viroexpo Međunarodni sajam gospodarstva Obrtništva i poljoprivrede Kosovo Igor Andrović Milan Vanđura Hrvatska Shkëndije Geci Sherifi Virovitičko-podravska županija Virovitica Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije


Partner

Viroexpo d.o.o.

33000 Virovitica, Hrvatska
tel: + 385 33 638 270, fax: + 385 33 638 278, e-mail: info@viroexpo.hr web: http://viroexpo.com.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Preventiva za ptičju gripu ili?