Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ruralni turizam
  • 25.01.2022. 10:30
  • Dubrovačko-neretvanska, Cavtat

Konkurentnost i pozicioniranje ruralnog turizma nakon krize izazvane pandemijom

Ovogodišnji, 5. međunarodni kongres o ruralnom turizmu, održat će se u Cavtatu.

Foto: Depositphotos/serawood
  • 277
  • 30
  • 2

Pod sloganom “Ruralni turizam: kvaliteta, održivost, uključivost”, i uz glavnu temu “Konkurentnost i pozicioniranje ruralnog turizma nakon krize turističkog sektora izazvanom Covid-19 pandemijom”, održat će se ovogodišnji, 5. međunarodni kongres o ruralnom turizmu

Kako najavljuju organizatori, Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj "Klub članova Selo", kongres će se održati u Cavtatu, u hotelu Croatia od 27. do 30. travnja te ugostiti brojne domaće znanstvenike i stručnjake te goste iz nekoliko europskih zemalja.

"Cilj je prikazati primjere dobre prakse, kreativne ideje ruralnih majstora i majstorica, mjere različitih poticaja za pokretanje vlastitih gospodarstva, ali i pokazati da ruralni turizam nije samo staromodan, nego da je i spojiv sa suvremenim digitalnih tehnologijama i komunikacijama, pri čemu se može i dalje očuvati autentični doživljaj naše ponude“, ističu iz Udruge.

Rok za prijavu sažetaka znanstvenih ili stručnih radova je do 30. siječnja, a za predaju cjelovitih radova do 15. ožujka. Prijaviti se možete ovdje

Inače, "Klub članova Selo“ već gotovo 25 godina aktivno radi na ruralnom i regionalnom razvoju Republike Hrvatske te posebice na ruralnom turizmu i njegovim posebnim oblicima. 


Tagovi

Međurodni kongres Ruralni turizam Klub članova Selo


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).