Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Predstavljanje OP
  • 22.02.2015. 16:30

Konkurentnost i kohezija 2014. - 2020.

25. veljače 2015. najavljuju se natječaji u ŽK Bjelovar i predstavlja se Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014. - 2020.

  • 183
  • 11
  • 0

U Županijskoj komori Bjelovar, 25. veljače u 11 sati, održat će se predstavljanje Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. s naglaskom na dio namijenjen malim i srednjim poduzetnicima.

Predstavit će se i najavljeni program dodjele bespovratnih sredstava na temelju kojeg će poduzetnici moći ostvariti poticaje od 500 tisuća do 15 milijuna kuna za opremanje ili izgradnju proizvodnih kapaciteta. Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenih Poziva na dostavu projektnih prijava odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava. Očekuje se da će natječaj biti raspisan tijekom ožujka 2015., a njime se želi potaknuti razvoj malog i srednjeg poduzetništva te razvoj novih kompetencija i stvaranje novih radnih mjesta.

Predstavljanje će održati Sanja Fišer, Voditeljica službe za pripremu i vrednovanje EU programa pri Ministarstvu poduzetništva i obrta, a sadržaj prezentacije će biti sljedeći: predstavljanje Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, predstavljanje Prioritetne osi 3. Poslovna konkurentnost, predstavljanje objavljenog nacrta Poziva za dostavu projektnih prijava te najava budućih natječaja.

Osoba za kontakt u Županijskoj komori Bjelovar je Martina Posavac, tel.: 043/ 274-062; fax: 043/ 241-908 ili e-mail: mposavac@hgk.hr.


Tagovi

ŽK Bjelovar Bespovratna sredstva Poduzetništvo Martina Posavac Sanja Fišer Projektne prijave Konkurentnost Kohezija PRR


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!