• Edukacija
  • 04.01.2018. 10:30

Konjaništvo novog doba - edukacijski i terapijski program

Teorijski i praktični dio predaje jedna od osnivačica terapijskog jahanja u Hrvatskoj i osnivačica udruge "Mogu" u Osijeku Davorka Šuvak, PATH Intl. certficirani instruktor terapijskog jahanja.

Foto: Facebook/Davorka Šuvak
  • 233
  • 20
  • 0

Edukacija "Konjaništvo novog doba - edukacijski i terapijski program, organizacije i metode", održat će se 6. siječnja s početkom u 9 sati na adresi Perešfeld 2 u Bilju.

Edukacija je, navode iz Konjičkog kluba "Hercules", namijenjena klubovima i pojedincima zainteresiranim za pokretanje ili unapređivanje postojećih programa, fizioterapeutima, defektolozima, psiholozima te udrugama za osobe s posebnim potrebama. Edukacija obuhvaća predavanja o potrebama, mogućnostima i pravnim osnovama rada u teoriji s konjima.

Teorijski i praktični dio predaje jedna od osnivačica terapijskog jahanja u Hrvatskoj i osnivačica udruge "Mogu" u Osijeku Davorka Šuvak, PATH Intl. certficirani instruktor terapijskog jahanja. Davorka Šuvak je stručna predavačica, trenerica, instruktorica terapijskog jahanja i profesionalna upraviteljica equestrian industry. U zanimanju kao trenerica i predavačica u Equine Assisted Activities ima više od 30 godina iskustva te 15 godina kao instrktorica terapijskog jahanja i 10 godina globalnog iskustva i uspjeha u Para equestrian.

Foto: Facebook/Davorka Šuvak


Tagovi

Edukacija Davorka Šuvak Konji Konjaništvo novog doba


Autorica

Željka Rački-Kristić

Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirana inženjerka poljoprivrede s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi