AgroKlub.com

\

Sajmovi & događanja

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Sajmovi & događanja » Konjaništvo novog doba - edukacijski i terapijski program

Konjaništvo novog doba - edukacijski i terapijski program

Edukacija

Konjaništvo novog doba - edukacijski i terapijski program

Datum: 04.01.2018. 10:30

Kategorija:

Sajmovi & događanja

Teorijski i praktični dio predaje jedna od osnivačica terapijskog jahanja u Hrvatskoj i osnivačica udruge "Mogu" u Osijeku Davorka Šuvak, PATH Intl. certficirani instruktor terapijskog jahanja.

Edukacija "Konjaništvo novog doba - edukacijski i terapijski program, organizacije i metode", održat će se 6. siječnja s početkom u 9 sati na adresi Perešfeld 2 u Bilju.

Edukacija je, navode iz Konjičkog kluba "Hercules", namijenjena klubovima i pojedincima zainteresiranim za pokretanje ili unapređivanje postojećih programa, fizioterapeutima, defektolozima, psiholozima te udrugama za osobe s posebnim potrebama. Edukacija obuhvaća predavanja o potrebama, mogućnostima i pravnim osnovama rada u teoriji s konjima.

Teorijski i praktični dio predaje jedna od osnivačica terapijskog jahanja u Hrvatskoj i osnivačica udruge "Mogu" u Osijeku Davorka Šuvak, PATH Intl. certficirani instruktor terapijskog jahanja. Davorka Šuvak je stručna predavačica, trenerica, instruktorica terapijskog jahanja i profesionalna upraviteljica equestrian industry. U zanimanju kao trenerica i predavačica u Equine Assisted Activities ima više od 30 godina iskustva te 15 godina kao instrktorica terapijskog jahanja i 10 godina globalnog iskustva i uspjeha u Para equestrian.

Foto: Facebook/Davorka Šuvak

Broj pregleda članka: 211; Uspješnost članka: 18.55

Tagovi: Edukacija, Konji, Davorka Šuvak, Konjaništvo novog doba

Ključne riječi članka: konjanistvo, novog, doba, edukacijski, i, terapijski, program, terapijskog, jahanja, godina, šuvak, davorka, edukacija, terapijskog jahanja, davorka šuvak


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!