Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Festival žena
  • 13.06.2014. 13:00

Kandidiraj se za Festival ruralnih žena!

Žene iz ruralnih sredina, ali i gradova koje žele prezentirati život u ruralnim područjima za Festival žena kandidirati se mogu do 15. lipnja

  • 191
  • 14
  • 0

Županijsko Povjerenstvo za ravnopravnost spolova uputilo je javni poziv ženama da se kandidiraju za Festival žena iz ruralnih područja, koji će se održati 13. rujna 2014. u Novigradu Podravskom. Prijavu s podacima i životopisom trebate poslati na adresu: Koprivničko-križevačka županija, PZRS, Nemčićeva 5, Koprivnica, do 15 lipnja.

Kandidirati se mogu žene iz sela i gradova, različitih zanimanja i afiniteta, koje žele prezentirati život u ruralnim područjima sa svim posebnostima. Povjerenstvo kao glavni organizator ove manifestacije želi potaknuti žene iz svih sfera društva da sudjeluju na Festivalu, sa željom prikaza današnjeg života žena u ruralnim područjima, žena koje spremno i uspješno odgovaraju svim izazovima suvremenog društva.

Glavni naglasak sudjelovanja na Festivalu je njegovanje tradicije i očuvanje kulturne baštine Podravine i Prigorja. Cilj ove manifestacije je promicanje vrijednosti i važnosti žena u ruralnim područjima, a time i poboljšanje položaja žena u društvu.


Tagovi

Festival žena Ruralne žene Novigrad Podravski Ruralna područja Selo Manifestacija Kandidatura


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.