Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zeleni Kastav
  • 26.09.2019. 16:30
  • Primorsko-goranska, Kastav

Jubilarni 40. Zeleni Kastav - sajam zdravlja i dobre vibre

Na 40. "Zelenom Kastvu" sudjelovat će 24 uzgajivača i proizvođača sa proizvodima svojih obiteljskih gospodarstava, obrta, zadruga, udruga i poduzeća.

Foto: Zeleni Kastav
  • 457
  • 126
  • 0

Jubilarni 40. "Zeleni Kastav" - sajam zdravlja i dobre vibre, održat će se u subotu, 28. 09. 2019. godine u vremenu od 09 do 13 sati, na Fortici u centru Kastva, u sjeni stoljetnih stabala. 

Na 40. "Zelenom Kastvu" sudjelovat će 24 uzgajivača i proizvođača sa proizvodima svojih obiteljskih gospodarstava, obrta, zadruga, udruga i poduzeća. U ponudi će biti korjenasto povrće i zelenje, voće, voćne prerađevine, sokovi i sirupi, kravlje mlijeko, sirutka  i mliječni proizvodi, sirevi i suhomesnate prerađevine, razni povrtni namazi i salse, batat, marmelade i sokovi  od batata, nezamislive kombinacije namaza medvjeđeg luka, razna brašna,  savijače od šumskog voća i jabuka , energetske pločice suhog voća i orašastih plodova. Bit će i čarobnih kombinacija raznih vrsta eko meda i izuzetan apikompleks OPG-a Mićić iz Rijeke. 
 
"Zdrava" sredstva za čišćenje i sredstva za pranje odjeće, upotpunit će vrlo bogatu ponudu sajma. Razne kombinacije soka aronije, rabarbare, keksa, marmelada i čaja, sušene aronije i maline u prahu, OPG-a Brolich, uz sve naprijed navedeno, pomoći će jačanju imuniteta. 

Također, navode organizatori, jubilarni 40. "Zeleni Kastav" obilježit će i tri humanitarne aktivnosti. Počinju sa sakupljanjem plastičnih čepova koje uvijek možete donijeti na INFO "Zeleni Kastav", a oni će ih slati Udruzi za oboljele od limfoma i leukemije iz Čakovca, te na taj način pomoći u prikupljanju novčanih pomoći za ljekove oboljelima.

"Humanitarna udruga "Marijina farma" organizira akciju prikupljanja školskih torbi, bilježnica,olovaka i gumica za male školarce u dalekom Kongu - u subotu, 28.09.2019. na Zametu kod sportske dvorane u vremenu od 10 - 12 sati, a mi se priključujemo, te možete ono što želite darovati, donijeti na INFO "Zelenog Kastva" tijekom sajma. Prikupljeno ćemo nakon sajma predati "Marijinoj farmi", najavljuje u ime organizacijskog tima "Zelenog Kastva", Irena Kukurin Barić - volonterska koordinatorica sajma. 

Što vas sve čeka na Zelenom Kastvu, pogledajte u dokumentu ispod teksta. 


Tagovi

Zeleni Kastav Sajam Sajam zdravlja i dobre vibre


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tisuće španjolskih poljoprivrednika prosvjedovalo u Madridu: Guše nas pravila ZPP-a

Tisuće španjolskih poljoprivrednika i jučer su, 17. ožujka, prosvjedovali u središtu Madrida.  Kako piše dw.com, u centar glavnog grada stigli su sa stotinama traktora, z...

Više [+]