Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agroturizam Zadar
  • 13.04.2018. 16:30

Iskusite čari agroturizma Zadarske županije na Danima otvorenih vrata!

Otkrijte vrhunsku ponudu autohtonih delicija u Zadarskoj županiji. Kušajte ukusne i zdrave lokalne namirnice dozrele pod mediteranskim suncem!

Foto: Agroturizam Zadar
  • 544
  • 41
  • 0

U organizaciji Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije, a pod pokroviteljstvom Zadarske županije, Upravnog odjela za poljoprivredu održat će se drugi po redu Dani otvorenih vrata agroturizma Zadarske županije u trajanju od tri dana i to od 27.04. do 29.04.2018. godine.

Otvorenje same manifestacije održat će se 27.04.2018. u 10:30 h u Maškovića Han.

Cilj ovakve manifestacije je promocija seoskih domaćinstava i njihovih gospodarstava kao i bogate gastronomske ponude ruralnog ravnokotarskog kraja i otoka. Kušajte ukusne i zdrave lokalne namirnice dozrele pod mediteranskim suncem i tradicionalne pripravke s daškom kreativnosti, odnjegovane žuljevitim rukama pastira, vinogradara, težaka i ribara zadarskog kraja.

Zadovoljite nepce na 11 lokacija!

Na trodnevnoj manifestaciji koja spaja lokalnu gastronomiju, kulturu i običaje posjetitelji će moći degustirati posebno kreirane jelovnike po posebnim cijenama za Dane otvorenih vrata.

Topla dobrodošlica, obiteljska atmosfera, sačuvana priroda i o domaća hrana očekuju vas na 11 lokacija! Svoje specijalitete predstavit će: Ražnjevića dvori, MasVin Polača, OPG Sandra Babac, OPG Ante Butić, OPG Matulić, Gospodarstvo Roca, OPG Škaulj, OPG Odžaković, Kraljevski vinogradi, Mićanovi dvori i Maškovića Han u Vrani.

Prolistajte brošuru Dana otvorenih vrata agroturizma Zadarske županije i pogledajte pojedinačnu ponudu svakog gospodarstva:

 

Povedite društvo, ugodno se zabavite i iskusite čari agroturizma Zadarske županije!


Tagovi

Agroturizam Zadar Dani otvorenih vrata Gastronomija Degustiranje Seosko gospodarstvo 2018

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ukrajinski izvoz žitarica je samo 1 milijun tona manji nego prošle godine

Prema Državnoj carinskoj službi, prema podacima od 17. travnja Ukrajina je izvezla 38,608 milijuna tona žitarica i mahunarki od početka sezone  2023/24, od čega je 3,749...

Više [+]