• Otkazano
  • 01.06.2021. 18:55
  • Bjelovarsko-bilogorska, Bjelovar

Ipak se neće održati - otkazan 23. proljetni međunarodni bjelovarski sajam

Kratka obavijest osvanula je na stranici Bjelovarskog sajma te društvenim mrežama.

Foto: Vedran Stapić
  • 1.457
  • 245
  • 0

Otkazan je najavljeni 23. proljetni međunarodni bjelovarski sajam.

Naime, na stranici Bjelovarskog sajma, ali i društvenim mrežama osvanula je kratka poruka: "Ovim putem obavještavamo Vas da se sajam u izvanredno predloženom terminu u periodu od 11. do 13. lipnja neće održati.

U nadi dobre epidemiološke situacije vjerujemo da će se jesenski sajam održati u tradicionalnom terminu u mjesecu rujnu". 

Navedeni proljetni sajam trebao se održati još prošle godine, međutim odgađan je zbog pandemije i mjera koje su bile na snazi. 


Tagovi

Bjelovarski sajam Otkazano Proljetni sajam


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pozdrav,vec neko vrijeme imam problem u plasteniku sa trulezi paradajza.U mom kraju se dosta ljudi zali.U poljoprivrednoj kazu da ne usvaja kalcijum zbog velkih vrucina.Da li neko zna kako rijesiti problem.Na plasteniku ima mreza i otvoreni... Više [+]