Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Međunarodni sajam
  • 04.11.2014. 09:00

Interpoma 2014. - sve o jabukama na jednom mjestu

Posjetiteljima se pruža mogućnost proširenja znanja o novim dostignućima u uzgoju jabuka, tehnologijama za pohranu i pakiranje ali i o marketingu koji čini važan dio cijele priče.

  • 246
  • 18
  • 0

Međunarodni sajam uzgoja, skladištenja i marketinga jabuka, Interpoma 2014., održat će se od 20. do 22. studenog 2014. godine u mjestu Bolzano u Italiji. Intepoma je postao vodeći sajam te branše te događaj koji će svi uzgajivači jabuka, ali i oni koji se bave distribucijom, pakiranjem te svi zainteresirani, rado posjetiti kako bi saznali sve o najnovijim trendovima, vođenju poslovanja, ali i upoznali nove potencijalne poslovne partnere te na taj način proširili poslovanje. Svako izdanje ovog sajma koji se odvija u dvogodišnjim ciklusima, okuplja sve veći broj međunarodnih stručnjaka.

Južni Tirol, čiji je glavni grad Bolzano, predstavlja najvažnije područje uzgoja jabuka u Europi. Iz južnog Tirola dolazi 70 % ukupne proizvodnje jabuka u Italiji te 15 % europske proizvodnje ovog voća. Time je zapravo idealno mjesto za održavanje ovakve manifestacije.

Na sajmu 2012. godine izlagala su 364 izlagača iz 17 zemalja, a posjetilo ga je 16.017 profesionalaca, uzgajivača iz 61 zemlje koji su došli proširiti svoja znanja o novim dostignućima u uzgoju jabuka, tehnologijama za pohranu i pakiranje ali i o marketingu koji čini važan dio cijele priče.


Tagovi

Interpoma Bolzano Sajam jabuka Nove tehnologije Uzgajivači jabuka Međunarodni stručnjaci Italija