Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Traktorijada 2019.
  • 19.08.2019. 16:30
  • Varaždinska, Strmec, Novi Marof

Impresivna povorka kod Novog Marofa, u Traktorijadi sudjelovalo 40-ak traktora

Održalo se u organizaciji DVD-a Strmec i natjecanje u bacanju anlasera, a dodijeljene su nagrade za najjači, najstariji i najnoviji traktor.

Foto: DVD Strmec
  • 415
  • 74
  • 0

Četrdesetak traktora raznih modela, sudjelovalo je u Traktorijadi 2019. u organizaciji Dobrovoljnog vatrogasnog društva Strmec, u subotu 17. kolovoza.

Ruta zanimljive Traktorijade, navode iz DVD Strmec, startala je u Strmcu dok je prva postaja bila organizirana u Remetincu kod Caffe bara Boška te nastavila kroz Novi Marof do Cafe bara Madžarevo gdje su sudionici imali drugi odmor, a svima zainteresiranima omogućili razgledavanje svojih ljubimaca.

Impresivna kolona je zatim krenula prema Remetincu gdje je dočekana kod DVD-a Remetinec te su se svi zajedno zaputili prema Strmcu. gdje su domaćini kod Caffe bara Bubamara organizirali druženje do duboko u noć.

"Održalo se tu još i natjecanje u bacanju anlasera, a dodijeljene su nagrade za najjači, najstariji i najnoviji traktor. Uspješna organizacija podstrek je za novo izdanje 2020. godine koje se s nestrpljenjem očekuje", zaključuju organizatori. 

Inače, DVD Strmec, uz Traktorijadu, organizira niz zanimljivih događanja. Tu je Florijanovo - proslava dana zaštiinika vatrogasaca, sv. Florijana, ali i potraga za uskršnjim pisanicama tijekom najvećeg katoličkog blagdana.


Tagovi

Traktorijada DVD Strmec Povorka Traktori


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]