Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izložba hrvatskih proizvoda
  • 13.11.2013. 18:00

Hrvatski autohtoni proizvodi u Strasbourgu

Izložba hrvatskih proizvoda u sklopu Božićnog sajma u Strasbourgu – Francuska, 29.11.2013. - 01.01.2014.

  • 803
  • 63
  • 0

U okviru Božićnog sajma u Strasbourgu, koji traje od 29. studenog 2013. do 1. siječnja 2014. godine, održat će se prodajno-promotivna izložba hrvatskih proizvoda u organizaciji Hrvatske gospodarske komore.

Na sajmu će biti predstavljeni gastronomski proizvodi, kuhano vino i drugi tradicionalni napitci, kobasice, slatkiši i čokolade u prigodnoj božićnoj ambalaži, uštipci, paprenjaci, pereci, kuglof, licitarska srca kao i prigodni dekorativni predmeti.

Iz godine u godinu manifestacija bilježi izuzetnu posjećenost ne samo građana Francuske nego i velikog broja turista.

Povodom ulaska u Europsku Uniju Republika Hrvatska je pozvana od strane grada Strasbourga na sudjelovanje u svojstvu zemlje partnera, pri čemu joj je za potrebe organizacije ove izložbe na raspolaganje stavljeno desetak kućica opremljenih žaruljicama, grijanjem i strujom.

Grad Strasbourg snosi troškove tiskanja reklamnih brošura/plakata i druge načine oglašavanja proizvoda uz obvezu dostave materijala u odgovarajućem roku, dok sudionici sami snose troškove puta i smještaja.

Izložba se održava na 12 pozicija oko središta grada, a Hrvatska će imati priliku predstaviti se na Trgu Gutenberg pokraj prestižne katedrale Cathédrale Notre-Dame de Strasbourg. Isto tako, Lijepa naša će sudjelovati i u kulturnom dijelu programa.

Crkva Saint-Pierre-Le-Vieux koja ovogodišnju božićnu proslavu posvećuje kulturnim i vjerskim različitostima želi ugostiti našu zemlju kao novu članicu EU-a i predstaviti naše adventske i božićne, kulturne i gastronomske običaje te sakralnu umjetnost, pri čemu je predviđena i degustacija hrvatskih gastronomskih proizvoda.

U projekt su uključeni Ministarstvo vanjskih i europskih poslova, Hrvatska turistička zajednica, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska obrtnička komora.

Više informacija možete saznati na: www.hgk.hr

Photo: hr.wikipedia.org


Tagovi

Božićni sajam Strasbourg Izložba hrvatskih proizvoda Hrvatska HGK Gastronomski proizvodi


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nedjeljni obilazak polja ;)