Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Klaster poljomehanizacije
  • 10.11.2014. 13:00

Hrvatska poljomehanizacija izložena u Italiji!

Klaster poljomehanizacije i ove godine sudjeluje na međunarodnom sajmu poljomehanizacije, EIMA 2014.!

  • 422
  • 56
  • 0

Nadolazeće 41. izdanje sajma EIMA u Bologni privlači sudjelovanje vodećih proizvođača industrija iz svih dijelova svijeta, koji će na sajmu predstaviti svoje najbolje proizvode i tehnologije. Sajam se održava od 12. do 16. studenog, a jedan od izlagača i ove će godine biti Klaster poljomehanizacije koji će se predstaviti na čak 144 m2 izložbenog prostora, a svoje strojeve izložiti će 5 njihovih članica.

Sajam EIMA održava se svake dvije godine pa je tako zadnji puta održan 2012., kada je Klaster također bio jedan od izlagača. I ove godine mogućnost izlaganja Klastera na EIMA 2014. financijski podupire Hrvatska gospodarska komora, a ostala sredstva osigurana su kroz program poticanja poduzetništva Poduzetnički impuls 2014, Ministarstva poduzetništva i obrta, za koji se Klaster prijavio sa ciljem povećanja svoje vidljivosti sudjelovanjem na specijaliziranim međunarodnim sajmovima poljoprivredne mehanizacije, a MINPO je prepoznao njihovu važnost. Više o projektu i ciljevima pročitajte u članku Bespovratnih 499.939,98kn za bolje sutra!

Na sajmu izlaže idućih 5 članica Klastera, dok će ostale biti zastupljene kroz promidžbene materijale i video projekcije.

Inače, ovaj sajam je jedan od najvećih međunarodnih sajmova poljomehanizacije koji obuhvaća izložbu poljoprivrednih i vrtlarskih strojeva i opreme, a iz Klastera su vrlo optimistični i za ovogodišnje sudjelovanje, nakon odličnih iskustava iz godine 2012.

"Na sajmu očekujemo posjetu potencijalnih kupaca i partnera iz cijeloga svijeta jer je i značaj ovoga sajma na takvom nivou, a naročito iz EU i zemalja sjeverne Afrike čije je tržište Klasteru poljomehanizacije vrlo zanimljivo", navodi Željko Erkapić, direktor Klastera.

Ako vas u narednom tjednu putevi odvedu u Italiju, Bolognu, svakako posjetite EIMA sajam i Klaster izložbeni prostor u hali 30 BIS na štandu B7, dok tvrtka POD Dežanovac, osim kao članica Klastera poljomehanizacije na zajedničkom prostoru, izlaže i na vlastitom izložbenom prostoru u hali 20, štand C38.


Tagovi

Klaster poljomehanizacije EIMA 2014. Bologna Sajam poljomehanizacije Hittner Megametal Labinprogres Hidraulika POD Dežanovac Izložbeni prostor


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]