Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • HACCP
  • 21.10.2015. 13:15

HACCP radionica za voditelje HACCP tima

Odjel za upravljanje kvalitetom HGK organizira besplatnu dvodnevnu HACCP radionicu koje će se održati 29. i 30. listopada, od 10 do 16 sati, u prostorijama Hrvatske gospodarske komore, Rooseveltov trg 2 u Zagrebu.

  • 145
  • 8
  • 0

Odjel za upravljanje kvalitetom HGK organizira besplatnu dvodnevnu HACCP radionicu koje će se održati 29. i 30. listopada, od 10 do 16 sati, u prostorijama Hrvatske gospodarske komore, Rooseveltov trg 2 u Zagrebu. Na radionicu se možete prijaviti online prijavnicom.

Svrha je radionice sudionike upoznati sa zakonodavnim uvjetima u području sigurnosti hrane i pojasniti obaveze subjekata u poslovanju s hranom, a u praktičnom ih dijelu upoznati s načinima udovoljavanja zakonodavnim uvjetima, praktičnim primjerima iz prakse radi izrade ili kontrole usklađenosti vlastitih sustava upravljanja sigurnošću hrane temeljenih na HACCP načelima.

Program pomoći subjektima u poslovaju s hranom

HACCP radionica je besplatna, održava se u sklopu Programa pomoći subjektima u poslovanju s hranom, a namijenjena je svim subjektima u poslovanju s hranom, voditeljima i članovima HACCP tima koji u praksi uspostavljaju, provode i održavaju sustav sigurnosti hrane kao zakonodavnu obavezu povezanu s odredbama Zakona o hrani, te svima zainteresiranima koji na bilo koji način sudjeluju u provedbi tog zakonodavnog okvira u proizvodnji, preradi ili distribuciji hrane u prehrambenom lancu.

Rad se odvija u manjim grupama pa će, prema potrebi, nakon popunjenja ovih grupa svi prijavljeni biti obaviješteni o datumu održavanja sljedeće HACCP radionice. Voditelj HACCP radionice je doktorica veterine Nevenka Gašparac.

U pratećim dokumentima priložena je i prijavnica koju možete preuzeti te ispuniti i poslati na fax: 01/ 4561-614 ili na e-mail kvaliteta@hgk.hr ili ngasparac@hgk.hr. Sve informacije možete dobiti u Odjelu za upravljanje kvalitetom na broj telefona 01/ 4561-551.


Dokumenti


Tagovi

HACCP Radionica Zakonodavni uvjeti Zakon o hrani Prijavnica Program pomoći Poslovanje subjekata Prerada hrane Distribucija hrane Provedba zakona HGK


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da ne znam bolje, rekla bih da želi nešto da mi poruči....:P