Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • HACCP radionica
  • 20.02.2014. 16:00

HACCP radionica o sigurnosti hrane

U okviru Programa pomoći subjektima u poslovanju s hranom HGK organizira besplatnu dvodnevnu HACCP radionicu

Foto: depositphotos, Elena
  • 260
  • 15
  • 0

Centar za kvalitetu Hrvatske gospodarske komore u okviru Programa pomoći subjektima u poslovanju s hranom organizira besplatnu dvodnevnu HACCP radionicu. Radionica će se odžati 26. i 27. veljače 2014. od 10 do 16 sati u prostorijama HGK, na Rooseveltovom trgu 2 u Zagrebu.

Svrha radionice je sudionike upoznati sa zakonodavnim uvjetima u području sigurnosti hrane i pojasniti obaveze subjekata u poslovanju s hranom, a u praktičnom dijelu upoznati SPH sa načinima udovoljavanja zakonodavnim uvjetima, praktičnim primjerima iz prakse, u cilju izrade ili kontrole usklađenosti vlastitih sustava upravljanja sigurnošću hrane temeljenih na HACCP načelima.

HACCP radionica je besplatna, a namijenjena je svim subjektima u poslovanju s hranom, voditeljima i članovima HACCP tima koji u praksi uspostavljaju, provode i održavaju sustav sigurnosti hrane kao zakonodavnu obavezu vezanu uz odredbe Zakona o hrani, kao i svim drugim zainteresiranim stranama koje na bilo koji način sudjeluju u provođenju istog zakonodavnog okvira u proizvodnji, preradi ili distribuciji hrane u prehrambenom lancu.

Rad se odvija u manjim grupama, pa će prema ukazanoj potrebi nakon popunjenja ove grupe, svi prijavljeni biti obavješteni o datumu održavanja sljedeće HACCP radionice. Voditelj HACCP radionice je mr.sc. Nevenka Gašparac dr.vet.med.

Svi zainteresirani trebaju popuniti prijavnicu, koju možete pronaći u dnu članka u PDF obliku, te ju dostaviti na fax: 01/4561-614 ili putem e-maila: kvaliteta@hgk.hr ili ngasparac@hgk.hr. Više informacije možete dobiti u Centru za kvalitetu na broj telefona 01/4561-551.

Foto: depositphotos, Elena777


Dokumenti


Tagovi

HACCP radionica Sigurnost hrane HGK Prehrambeni sektor Nevenka Gašparac Zakon o hrani


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.