• Gazdanapok 2019
  • 18.07.2019. 09:00

Gazdanapok 2019: Sajam koji glavni fokus stavlja na domaću hranu

Gazdanapok 2019, međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije održat će se 26. put u Szentlőrincu, u Mađarskoj. Moto ovogodišnjeg sajma je - od polja do stola i u prvi plan stavljena je domaća hrana. 

Foto: www.programturizmus.hu
  • 440
  • 38
  • 0

Gazdanapok 2019, međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije održat će se 26. put u Szentlőrincu, u Mađarskoj, od 2. do 4. kolovoza. Moto ovogodišnjeg sajma je - od polja do stola i u prvi plan stavljena je domaća hrana. Ovo je po važnosti treća manifestacija ovog tipa u Mađarskoj.

Na sajmu će se moći vidjeti najnovija mehanizacija, proizvodne tehnologije, izložbe životinja, kao i bogat profesionalni i zabavni program. Fokus je na tzv. svakodnevnoj poljoprivredi.

Prošle godine, više od četiri stotine izlagača predstavilo je svoje proizvode na najvećem događaju Fondacije BMVK, a bilo je gotovo 25.000 zainteresiranih posjetitelja za tri dana sajma. 

Ove godine bit će organiziran okrugli stol za lidere u agrobiznisu gdje su glavne teme financiranje u poljoprivredi, digitalna agrostrategija i ekološka poljoprivreda.

Najavljeni su izlagači iz svih dijelova Europe, a prvenstveno Mađarske, Njemačke, Hrvatske i Slovenije.

Na sajmu će se moći ostvariti kontakti i s potencijalnim stranim partnerima i gospodarstvenicima, a program sajma možete pogledati ovdje.


Tagovi

Gazdanapok Poljoprivredni sajam Mađarska Digitalna agrostrategija Svakodnevna poljoprivreda


Autorica

Ivana Živanić

Ivana je dipl.ing. poljoprivrede te rado istražuje aktualnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i sigurne hrane.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

VEDRANE POŽURI - Evo bez Agrokluba i tebe na može ni Noćnjak 2020 kojega organizatori najavljuju u s... Pročitaj cijelu bilješku »