Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam vina i delicija
  • 06.03.2014. 09:15

Gast expo 2014. u Opatiji

Vrhunska hrvatska vina i mnoštvo autohtonih delicija i ove godine očekuju posjetitelje sajma Gast expo u Opatiji

  • 378
  • 31
  • 0

U Opatiji se i ove godine, od 24. do 27. travnja, održava sajam hrvatskih vina i autohtonih delicija - Gast expo 2014. Manifestacija je to koja iz godine u godinu bilježi sve veći interes izlagača, kao i posjetitelja. Na kupalištu Slatina u centru Opatije, bit će postavljen kompletno opremljen veliki šator sa svim

Ponuda alkoholnih pića na Gast expo-u

popratnim sadržajima, kako bi izlagači mogli kvalitetno predstaviti svoje proizvode. Lokacija smještena uz samu šetnicu atraktivna je i za same posjetitelje. Očekuje se da će ovogodišnji Uskršnji termin privući velik broj interesanata. Kako u tom periodu u Opatiji boravi i velik broj ne samo domaćih, već i stranih gostiju, dobra posjećenost sajma definitivno neće izostati, a s obzirom da je Opatija prestižna turistička destinacija sa puno hotela i vrhunskih restorana, izvrsna je to prilika za sklapanje poslova.

Ocjenjivačka komisija, sastavljena od eminentnih stručnjaka - enologa i somelijera, ocjenjivat će izložena vina i najboljima dodijeliti diplome. Za potrebe ocjenjivanja potrebno je osigurati uzorak od dvije čaše vina bez etikete.

Fritaja sa šparograma

Osim vina, na Gast expo-u će biti zastupljene i autohtone delicije poput sira, pršuta, slavonskog kulena, tartufa, maslinovog ulja, bučinog ulja, kao i brojni drugi tradicijski proizvodi. Manifestacija je prodajnog karaktera uz prigodnu degustaciju izloženih vina i autohtonih delicija. Za vrijeme trajanja sajma održavati će se i priprema autohtonih jela s podneblja Liburnije. Svaki posjetitelj sajma moći će na ulazu kupiti prigodnu degustacijsku čašu, tako da čaše na izložbenim štandovima nisu potrebne. Ulaz na sajam u potpunosti je besplatan.

Program ovogodišnjeg Gast Expo-a:

  • četvrtak, 24.4.2014. u 12 sati - svečano otvorenje uz Cocktail party
  • petak, 25.4.2014. od 12 do 14 sati - gastro prezentacija: Delicije Liburnije (fritaja sa šparogama i škampima u velikoj padeli za 300 osoba)
  • subota, 26.4.2014. od 12 do 14 sati - gastro prezentacija: Ceste domaće hrane (autohtona jela gornjeg liburnijskog područja tzv. "Jela iz padela naših nona"); u 17 sati - dodjela diploma za najbolje ocijenjena vina

U prilogu članka, u PDF obliku, možete pronaći prijavnicu za sajam Gast expo 2014.


Dokumenti


Tagovi

Gast expo Opatija Hrvatska vina Bučino ulje Sir Liburnija Pršut Kulen Tartufi Maslinovo ulje


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.