Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Festival pršuta
  • 28.08.2017. 19:00

Festival pršuta i Dionizijana u Drnišu

Četvrti Međunarodni festival pršuta - Drniš 2017 i prvo Međunarodno ocjenjivanje vina Dionizijana 2017, održat će se 1. i 2. rujna u Drnišu.

  • 493
  • 44
  • 0

Četvrti Međunarodni festival pršuta - Drniš 2017 održat će se 1. i 2. rujna u Drnišu. Ove godine se po prvi put u okviru Festivala održava i Međunarodno ocjenjivanje vina Dionizijana 2017. Međutim, pored pršuta i vina na ovom festivalu dobro su došli i ostali proizvođači autohtonih domaćih proizvoda (sira, meda, ulja), te proizvođači autohtonih suvenira i ostalih tradicijskih proizvoda, pozivaju organizatori.

I ove godine su pripremili bogat dječji program u okviru Međunarodnog festivala pršuta Drniš 2017. Uz predstave, organiziraju se i radionice izrade drniškog suska gotovo zaboravljene čaša za vino, koja je nekada bila neizostavni dio starinske kuhinje u drniškom kraju.

Foto. drniskiprsut.com


Tagovi

Drniški pršut Dionizijana Drniš


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.