Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Čokolada i vino
  • 05.11.2013. 14:40

Festival čokolade - Opatija

Manifestacija Festival čokolade održat će se od 06. do 08. prosinca 2013. godine u Opatiji.

  • 542
  • 43
  • 0

Festival čokolade sastavni je dio projekta Zima u Opatiji na kojoj će vrhunski hrvatski i međunarodni proizvođači čokolade iz Austrije, Slovenije i Italije prezentirati svoje čokoladne proizvode uz prodaju po prigodnim cijenama, ali i mogućnost degustacije.

Takozvana opatijska Ljetna pozornica postaje centralno mjesto događanja ove manifestacije te se za potrebe Zime u Opatiji pretvara u pravu zimsku čaroliju nudeći sadržaje božićnog sajma i klizališta.

U subotu, 07. prosinca u vremenskom periodu od 14:00 do 21:30 sati, organizatori sajma najavljuju Opatijski paradoks na kojem će posjetitelji moći degustirati vrhunska vina sljubljujući ih sa raznim čokoladnim delicijama.

Ugostiteljska škola Opatija u suradnji s talijanskom tvrtkom Fabbri i ove će godine organizirati čokoladne radionice, a već tradicionalno će biti izrađena i autohtona carska torta.

U sklopu manifestacije održat će se čokoladni koncert i veliki čokoladni show poznate tvornice čokolade Zottar iz Austrije, kao i bogati program za odrasle, ali i najmlađe, od radionica izrađivanja čokolade do prigodnih kazališnih predstava.

Više informacija možete saznati na: www.opatija-tourism.hr

Photo: rgbstock.com


Tagovi

Festival Manifestacija Čokolada Degustacija vina Opatija


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]