• Čokolada i vino
  • 20.12.2013. 08:00

Festival čokolade i vina 2014.

Čokolada i vino - dobitna kombinacija za sve sladokusce. Osvojite je Vi na Choco&Wine Festu!

  • 410
  • 37
  • 0

Choco&Wine Fest manifestacija je raznovrsnih enogastronomskih okusa, od visokokvalitetnih vina i maslinovih ulja, do sira, meda i lavande, koji će po prvi puta u Istri biti sljubljeni s adutom ovog festivala - čokoladom.

Blagodati istarske zemlje naveliko su poznate i stoga zaslužuju posebno mjesto u cjelokupnoj promociji običaja i tradicije lokalnog istarskog područja.

U Brtonigli će se tako, 15. veljače 2014. godine predstaviti brojni domaći i inozemni proizvođači čokolade uz naglasak na nove trendove sljubljivanja, kako s vinom i maslinovim uljem, tako i sa ostalim tipičnim proizvodima istarskog kraja kao što su tartufi, lavanda, med i sir.

U sklopu festivala čokolade i vina održat će se i 4. Brtonigla Adventure Trekk, sportski program koji svake godine privlači više od 250 sudionika iz Hrvatske, Italije i Slovenije. Tom prigodom sudionicima će se podijeliti energetske pločice čokolade.

Festival također uključuje brojne radionice, od crtanja sa čokoladom i vinom, predavanja o utjecaju čokolade u prehrani, primjene u wellness programima, prezentacije kroz razna sljubljivanja, degustacije, pa sve do kulinarske predstave.

Više informacija možete saznati na: www.istra.hr

Photo: sxc.hu


Tagovi

Čokolada Vino Choco&Wine Fest Istra Brtonigla Adventure Trekk Tartufi


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Posadio breskve i biti će svježeg kupusa za blagdane...
#PRRRH