Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Inter Agrar Mehanizacija
  • 28.03.2023. 12:00
  • Bjelovarsko-bilogorska, Gudovac

Emil Vranješ: Svi koji voze traktore sanjaju o Fendt-u!

Od ove godine Inter Agrar Mehanizacija je jedini ovlašteni distributer za Fendt i Valtra traktore na hrvatskom tržištu. Osim prodaje, nude i servisnu podršku kakvu do sada naši poljoprivrednici nisu imali.

Foto: Martina Pavlović
  • 2.839
  • 508
  • 0

Ovih je dana u medijskom prostoru posebno mjesto zauzeo Fendt traktor od 420 KS s nedavno održane sajamske manifestacije u Gudovcu. Vrijedan je preko 400 tisuća eura, a iz tvrtke Inter Agrar Mehanizacija na čijem se izložbenom prostoru mogao vidjeti otkrivaju da je rezerviran bio još prije sajma.

"Svi koji voze traktore sanjaju o Fendt-u. Ovo je vjerojatno najskuplji traktor na sajmu, ali s obzirom na njegov životni vijek riječ je o investiciji koja se isplati", rekao nam je Emil Vranješ, direktor spomenute tvrtke. Kaže kako ga svi proizvođači pokušavaju dostići, pogotovo njegov Vario mjenjač.

"Ljudi su možda zbunjeni jer na drugim štandovima bjelovarskog sajma vide traktore ove marke, ali to su ostaci isporuka od prošle godine. Od ove godine Inter Agrar Mehanizacija je jedini ovlašteni distributer za hrvatsko tržište", napomenuo je Borut Ogrin, direktor Poljoprivredne mehanizacije Interexport d.o.o. iz Slovenije, koja je osnovala firmu Inter Agrar Mehanizacija.

Borut Ogrin zadužen je i za hrvatsko tržište

Servisni centar i rezervni dijelovi

Naime, u Hrvatskoj vlasnici Fendt traktora nisu u blizini imali servisnu podršku. Međutim, tvrtka Inter Agrar Mehanizacija je tomu stala na kraj. Domaći poljoprivrednici su u veljači dobili prodajno-servisni centar kakav zaslužuju.

Novootvorena poslovnica u Đakovu ove tvrtke se prostire na više od 5.000 m2 i obuhvaća 900 m2 radionica, servisa i objedinjuje upravu tvrtke, prodajni centar i centralno skladište rezervnih dijelova. "Najveći naglasak stavljamo na podršku krajnjem kupcu. Prodaja nije kraj našeg posla nego tek početak suradnje s njima", dodaje Vranješ.

Emil Vranješ, direktor tvrtke Inter Agrar Mehanizacija

Veliko centralno skladište ove tvrtke trebalo bi postati regionalna točka za isporuku u Hrvatsku, Srbiju i Sloveniju. "Želimo postići brzinu i promptnost, pogotovo zbog nedavne krize koja se javila u isporukama rezervnih dijelova", ističe Vranješ.

Valja napomenuti da servis rade i na rabljenim traktorima marki Fendt, ali i Valtra čiji su također zastupnici. U ponudi imaju i rezervne dijelove.

Traktor koji se "crta" po želji kupca

"Prodaja traktora je proces koji traje. Ne možete u jednom danu kupiti novi. Provjeravaju se potrebe kupca, radi se ponuda baš za njega ovisno o njegovim potrebama i željama", pojašnjava rekavši kako se Fendt "crta" po potrebama kupca za razliku od drugih marki kod kojih birate između nekoliko modela.

Ovaj je Fendt privlačio mnoge poglede na sajmu u Gudovcu

Iz Inter Agrar Mehanizacije nam kažu kako se isporuka novih traktora čeka od tri do devet mjeseci, ovisno o seriji i željama kupca. Inače, ova je tvrtka zastupnik i za Ponsse strojeve za strojnu sječu drva.

Tim ove tvrtke stoji vam na raspolaganju, a više informacija možete dobiti i na njihov besplatan broj telefona 0800 200 058.


Fotoprilog


Tagovi

Inter Agrar Mehanizacija Fendt Valtra Emil Vranješ Borut Ogrin Servis Sajam


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]