Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Manifestacija
  • 05.06.2014. 10:00

Eko-etno Gacka 2014.

Eko-etno Gacka najveća je manifestacija ovakvog sadržaja u Ličko-senjskoj županiji

  • 244
  • 16
  • 0

Eko-etno Gacka manifestacija je koja okuplja izlagače autohtonih proizvoda iz Gacke, Like i drugih županija Hrvatske. Uz izložbeno-prodajni sajam upotpunjena je natjecanjem u kuhanju lovačkog kotlića, igraonicama za djecu, nastupom kulturno-umjetničkih udruga i glazbenih grupa.

Tradicionalna je to manifestacja koje će se ove godine održati 26. srpnja u Otočcu 11 put. Svake godine okuplja veliki broj izlagača autohtonih proizvoda, uz sudjelovanje međunarodnog volonterskog kampa koji organizira edukativne radionice i zabavu za djecu.

Eko-etno Gacka najveća je manifestacija ovakvog sadržaja u Ličko-senjskoj županiji, a nastala je kao rezultat pomnog čuvanja ekoloških i etnoloških načina proizvodnje odjeće te ekoturizma i općenito razvoja novih turističkih proizvoda. Cilj projekta je upoznati građane i turiste s gačanskom (eko)turističkom i eko-etno ponudom, a već sada predstavlja značajan čimbenik dijela sveukupne turističke ponude Ličko-senjske županije.

Prošlogodišnja iskustva

Na prošlogodišnjoj manifestaciji mogla se degustirati autohtona kuhinja, razne delicije, pjenušci, vina i rakije, saznati sve o zdravoj hrani, isprobati bogastvo kvalitetnih vrsta meda, sira, vidjeti raskošne rukotvorine, proizvode od drveta, vune i sl. Proglašen je i najuređeniji štand, najsimpatičniji kuhar i najbolji lovački kotlić za koji je vrijedno kuhalo 26 ekipa. Posjetitelje i ove godine očekuje bogat manifestacijski program, ugodno druženje i zabavna atmosfera.


Tagovi

Otočac Eko-etno Gacka Lika Manifestacija Ekoturizam

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs