Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • EIMA 2014
  • 07.11.2014. 09:30

Eima - međunarodni sajam poljomehanizacije

EIMA International je jedan od najvećih međunarodnih sajmova poljoprivredne mehanizacije koji se održava svake dvije godine u Bologni u Italiji.

  • 313
  • 19
  • 0

Jedan od najvećih međunarodnih sajmova poljomehanizacije koji obuhvaća izložbu poljoprivrednih i vrtlarskih strojeva i opreme, EIMA International, održat će se od 12. do 16. studenog 2014. godine u Bologni u Italiji. Sajam je namijenjen proizvođačima i korisnicima poljoprivredne mehanizacije, a ove će godine obilježiti svoje 41. izdanje.

Na sajamskom prostoru koji zauzima više od 300.000 m² okupit će se brojni predstavnici industrija iz svih dijelova svijeta želeći posjetiteljima predstaviti svoje najnovije tehnologije i mehanizaciju. Održava se u dvogodišnjim ciklusima, a na posljednjem, održanom 2012. godine okupilo se 1.516 izlagača iz 40 zemalja. Da je iznimno popularan među posjetiteljima dokazuje i podatak da ga je 2012. godine posjetilo više od 196.000 posjetitelja.

Po prvi puta u dugogodišnjem izlaganju na sajmu će biti predstavljen i poseban dio posvećen hortikulturi, u okviru kojeg će se predstaviti brojne tvrtke koje se bave uzgojem ukrasnog bilja, ali i one koji se bave proizvodnjom i distribucijom postrojenja i profesionalne opreme za vrtlarenje.

Sajam je tematski podijeljen na četiri dijela, odnosno u četiri salona: componenti, green, energy i M.i.A.


Tagovi

Sajam poljomehanizacije EIMA Bologna Tehnologije Hortikultura Profesionalna oprema Vrtlarenje

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kineski uvoz žitarica i uljarica ostat će na rekordnoj razini

Unatoč nedavnom nizu otkazivanja prethodno ugovorenih količina, kineski uvoz žitarica i uljarica ove će godine ostati visok. Kupnju potiču niže globalne cijene i manjkovi...

Više [+]