Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Proizvodi hrvatskog sela u Dubrovniku
  • 10.06.2017. 15:00

Dubrovnik domaćin Proizvoda hrvatskog sela

Na ovom najvećem i najstarijem sajmu tradicijskih proizvoda u Hrvatskoj u proteklih je 15 godina u više hrvatskih gradova i više inačica Sajma izlagalo više od četiri i pol tisuće proizvođača.

  • 1.642
  • 131
  • 0

"Došao sam s Hvara. Nisam našao smještaj u Dubrovniku pa sam prespavao u Milni. Isto mi je drago što sam došao na sajam. Nešto će se prodati, a najvažnije je što ću uspostaviti nove kontakte s tvrtkama koje se bave prodajom kozmetičkih proizvoda", kaže Grgo Lučić s otoka Hvara, jedan od 21 sudionika najdugovječnijeg hrvatskog sajma Proizvodi Hrvatskog sela koji je prije dva dana otvoren u Dubrovniku na atraktivnoj lokaciji na Babinom kuku.

Sajam je praktično okupio proizvođače iz cijele Hrvatske koji su pred dubrovačke potrošače i turiste ponudile raznoliku paletu hrvatskih domaćih proizvoda - slavonskih mesnih delicija, meda s kontinenta, dalmatinske ribe, začinskog i ljekovitog bilja, proizvoda od masinovog ulja i druge. Ovo je inače dugi puta da se sajam održava u Duborvniku, a ideja je da se on u turističkom biseru hrvatske održava i svake godine.

"Proizvodi hrvatskog sela su najdugoviječniji sajam u Hrvatskoj. Veće izdanje sajma organiziramo u Zagrebu. Na sajmu mogu sudjelovati proizvođači koji svom proizvodu dodaju vrijednost. Mi ove godine testiramo prvi puta ovu lokaciju u Duborvniku, da vidimo hoće li uspjeti pa da i idućih godina organiziramo sajam na istom mjestu", kaže organizator sajma Jakov Kolega.

Sajam Proizvodi hrvatskog sela je najznačajniji seljački sajam u Hrvatskoj. Na ovom najvećem i najstarijem sajmu tradicijskih proizvoda u Hrvatskoj u proteklih je 15 godina u više hrvatskih gradova i više inačica Sajma izlagalo više od četiri i pol tisuće proizvođača, a posjetilo ga je više od 120 tisuća posjetitelja. Ovogodišnje dubrovačko izdanje trajat će do nedjelje 11. lipnja.


Fotoprilog


Tagovi

Proizvodi hrvatskog sela Jakov Kolega Grgo Lučić


Autor

Ante Vidović

Više [+]

Novinarstvom se bavi 16 godina, a redovni je član HND i član je Zbora agrarnih novinara. Prati aktualna zbivanja u poljoprivredi, a najviše ga zanimaju teme vezane za maslinarstvo, ribarstvo i pčelarstvo.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ekipa, siguran sam da među vama ima netko da mi pomogne reći koje su ovo sorte šljive... Nisam neki poznavatelj, gledam sortne liste, meni to sve slično.. pa me zanima drugo mišljenje. ;)
Unaprijed hvala :)