Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AgroTour
  • 29.08.2022. 09:00
  • Požeško-slavonska, Požega

Dođite na AgroTour - sajam poljoprivrede i seoskog turizma u Požegi

Poljoprivredna televizija organizira AgroTour – sajam poljoprivrede i seoskog turizma koji će se održati 24. rujna na Trg Svetog Trojstva u Požegi

Foto: Youtube/Printscreen
  • 376
  • 44
  • 0

Sada već tradicionalno, Poljoprivredna televizija u rujnu organizira AgroTour – sajam poljoprivrede i seoskog turizma koji će se održati 24.9. na Trgu Svetog Trojstva u Požegi.

"Sa sajmom smo počeli 2016. godine na inicijativu Poljoprivredne televizije kako bi se građanima i posjetiteljima što više približila spoznaja da trebaju kupovati domaće proizvode koji su danas rijetko dostupni na policama trgovina", kazala je Danijela Ergović, voditeljica marketinga i prodaje Poljoprivredne TV.

Kako dodaje, takvih je sajmova sve manje pogotovo nakon korone kada proizvođači nisu imali mogućnost prodati svoje proizvode osim na kućnom pragu.

Izlagači, prijavite se!

Prema njezinim riječima sudjelovanje na sajmu ima brojne benefite i za izlagače koji mu se odluče pridružiti, a za njih su prijave otvorene do 8. rujna ove godine.

"Osim što je prodajnog on je i promotivnog karaktera", istaknula je Danijela rekavši da omogućavaju proizvođačima poljoprivrednih proizvoda te turističkim subjektima da se predstave i prodaju svoje proizvode te na neki način pokušaju osvijestiti koliko je zapravo marketing važan.

"Po sajamskim cijenama omogućavamo im izradu promotivnog materijala, oglašavanje u našem programu, web stranici, putem medijskih pokrovitelja, a on ostaje u njihovom trajnom vlasništvu kako bi ga mogli koristiti dalje u marketinškim kanalima", naglasila je.

Čekaju vas nagrade i bogat program

Otkriva nam i to da posjetitelje očekuje bogat program. Kako gastronomski tako i zabavni, ali i brojne vrijedne nagrade.

"Na sajmu će posjetitelji pronaći domaće proizvode, one koji su važni u poljoprivrednoj proizvodnji poput repromaterijala, strojeva i mehanizacije te raznorazne rukotvorine vezane uz kulturnu baštinu i tradiciju", napomenula je Danijela.

Kako kaže, osim domaćih proizvoda i usluga posjetitelji mogu vidjeti bogat kulturno-umjetnički program, a dijelit će se i brojne nagrade.

Više pogledajte u videoprilogu:

  


Tagovi

AgroTour Požega Šajam Poljoprviredna TV Danijela Ergović


Autorica

Marija Jurišić

Više [+]

Urednica emisije Zlatno klasje Poljoprivredne televizije.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs