Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novosadski sajam
  • 23.12.2020. 15:20

Dobitnik traktorske kosačice online Međunarodnog sajma poljoprivrede - Armin Tot

Sajam u Novom Sadu je danas službeno završen, ali će sav sadržaj biti vidljiv do 14. ožujka 2021. godine.

Foto: Facebook/Novosadski sajam
  • 162
  • 42
  • 0

Dobitnik traktorske kosačice John Deere X350R, kojeg je donirala tvrtka KITE d.o.o. na online Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu je Armin Tot iz Pančeva, a dodjelom je ujedno i završena ovogodišnja, virtualna manifestacija. 

Uvjet za sudjelovanje bio je da svi zainteresirani imaju registriran profil na toj društvenoj mreži, da su stariji od 18 godina. Također, potrebno je bilo napisati kod koji sadrži link expoonline.rs ili podijeliti objavu Novosadskog sajma i pozvati prijatelje da je dalje dijele. Zabilježeno je preko 74.000 dijeljenja, a Armin Tot se izdvojio sa čak 9.300, što ga je kvalificiralo kao pobjednika.

"Moji prijatelji i poznanici iz grupa čiji sam administrator su dijelili moje objave, neki i više puta, doslovno 24 sata!", rekao je sretni dobitnik.

Poljoprivredni sajam: Konferencije do 23. prosinca, online sadržaj dostupan do ožujka

"Nagrada je otišla u ruke, ne najsretnijeg 'posjetitelja' sajma, već najmotiviranijeg! Kosačica koju je dobio ima dvocilindrični benzinski kavasaki motor sa 726 kubika i 19 konjskih snaga. Visina košenja je od 25 mm do 102 mm, širina radnog zahvata je 107 cm, a služi za održavanje travnatih komunalnih površina. Radi se o vrijednom i kvalitetnom John Deere stroju", rekao je Bogdan Crnojački ispred tvrtke KITE koja se prvi put ove godine predstavila na Sajmu poljoprivrede.

Kosačica u nagradi fond festivala rakije

Tot je inače i jedan od organizatora poznatog festivala rakije "Rakija i rakijaši" koji je ove godine održan 3. put i želi ovu nagradu preusmjeriti na nagradni fond manifestacije kako bi je "pogurao" da bude još veća i bolja.

Sajam je danas, kako smo naveli, službeno završen, ali će sav sadržaj na platformi expoonline.rs biti vidljiv do 14.ožujka 2021. godine.

Kako je proteklo "uručivanje" nagrade i što je poruka dobitnika, možete pogledati na ovom linku.


Tagovi

Međunarodni sajam poljoprivrede Armin Tot Traktorska kosačica Dodjela nagrada


Autorica

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirana novinarka koja je svoju specijalnost pronašla u agro novinarstvu. U poslu i životu vodi se Nietzscheovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]