Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Promocija seoskih domaćinstava
  • 26.04.2017. 14:00

Dani otvorenih vrata agroturizma Zadarske županije

Od 28. do 30. travnja 2017. godine na području Zadarske županije održat će se Dani otvorenih vrata agroturizma Zadarske županije.

  • 760
  • 47
  • 0

U organizaciji Zadarske županije, Upravnog odjela za poljoprivredu i Turističke zajednice Zadarske županije, od 28. do 30. travnja 2017. godine na području Zadarske županije održat će se Dani otvorenih vrata agroturizma Zadarske županije.

Cilj Dana otvorenih vrata agroturizama Zadarske županije je promocija seoskih domaćinstava i njihovih gospodarstava kao i gastronomske ponude zadarskog kraja.

Ljubitelji vina, pršuta, maslinovog ulja

"Ovom manifestacijom želimo turistima koji borave na našem području ukazati na bogatstvo gastro ponude i ljepotu prirodne baštine koja se krije u ruralnom dijelu naše županije sa željom da dio svojeg odmora provedu u našem zaleđu.

Isto tako želimo pozvati naše sugrađane da otkriju čari Ravnih kotara i Paga i uživaju u domaćim delicijama.

Želimo također uputiti poziv i ljubiteljima vina, sira, pršuta, maslinovog ulja, ribe i ostalih delicija iz unutrašnjosti naše domovine da nadolazeći vikend provedu na području naše županije i kušaju ukusne i zdrave lokalne proizvode odnjegovane žuljevitim rukama težaka i ribara zadarskog kraja", poručuje Danijel Segarić, pročelnik za poljoprivredu Zadarske županije.

Akcijske cijene specijaliteta

Svoje specijalitete po akcijskim cijenama od 50 i 100 kuna predstaviti će OPG-ovi Zvonimir Vlatković, Franka Peša, Butić, Odžaković, Ante Prtorić te vinarija Škaulj, Vina otoka Paga, PZ Maslina i vino, Kraljevski vinogradi, Ražnjevića dvori i Mićanovi dvori.

Mogu se kušati ukusne i zdrave lokalne namirnice dozrele pod mediteranskim suncem i tradicionalne pripravke s daškom kreativnosti, odnjegovane žuljevitim rukama pastira, vinogradara, težaka i ribara zadarskog kraja.


Tagovi

Agroturizam Zadarska županija Dani otvorenih vrata


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da nije rano za bubamaru?