Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Lignje kao delicija
  • 27.11.2014. 18:00

Dani jadranskih lignji 2014.

Da su jadranske lignje daleko kvalitetnije od kalifornijskih i patagonijskih uvjerit će se svi koji u razdoblju od 01. prosinca 2014. do 06. siječnja 2015. godine posjete Dane jadranskih lignji u sjeverozapadnoj Istri.

Foto: freedigitalphotos.net
  • 135
  • 9
  • 0

Kroz manifestaciju Dani jadranskih lignji, koja će početi s prvim danom prosinca 2014. godine i trajati do 15. siječnja 2015. godine, svim će se gurmanima koji će se u tom razdoblju naći u sjeverozapadnoj Istri pružiti mogućnost da se uvjere u kvalitetu jadranskih lignji.

Manifestacijom će biti obuhvaćeni brojni ugostiteljski objekti na području sjeverozapadne Istre koji će posjetiteljima ponuditi vrhunska jela na osnovi ove jadranske delicije, a u ponudu će biti uključena i kvalitetna i prepoznatljiva vina te neizostavno, maslinovo ulje vrhunske kvalitete.

Ovo je još jedan izvrstan razlog za posjetiti sjeverozapadnu Istru tijekom božićnih blagdana jer upravo je zimsko vrijeme pravo razdoblje za njihov lov. Svaki će kušač vrlo brzo shvatiti razliku između kvalitetne jadranske lignje i onih kalifornijskih i patagonijskih koje su najčešće dostupne u trgovačkim centrima. Na tržištu su iznimno cijenjene one lignje koje nisu ulovljene mrežom, već posebnom udicom tj. peškafondom.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Dani jadranskih lignji Sjeverozapadna Istra Maslinovo ulje Vino Peškafonda Jadranske delicije

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]