Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Manifestacija
  • 03.10.2014. 08:00

Dani jabuka - Požega 2014.

Dani jabuka izvrsna su prilika da se ukaže na važnost voćarstva u poljoprivredi, kao i na bogatsvo raznovrsnih sorata jabuka i voćnih prerađevina.

Foto: depositphotos.com
  • 656
  • 76
  • 0

Izložba jabuka i voćnih prerađevina, Dani jabuka – Požega 2014. održat će se 25. i 26. listopada u novom prostoru, Sportskoj dvorani Tehničke škole u Požegi, Ratarnička 1. Ove godine obilježit će 19. izdanje pa je za Požegu ovo postala već tradicionalna manifestacija.

Brojni zanimljivi i edukativni sadržaji i ove će godine popratiti Dane jabuka. Ovo je izvrsna prilika da se ukaže na važnost voćarstva u poljoprivredi, kao i na bogatsvo raznovrsnih sorata jabuka i voćnih prerađevina.

Vremenske neprilike koje su pogodovale razvoju brojnih bolesti voćarima su ove godine stvorile čitav niz problema, ali i dodatne financijske izdatke. Unatoč tako zahtjevnoj voćarskoj godini, Poljoprivredna savjetodavna služba Požeško-slavonske županije koja je i organizator ovog događanja, nada se velikom odazivu voćara i prerađivača voća. Na prošlogodišnjoj izložbi sudjelovalo je 60-ak izlagača iz Požeško slavonske ali i ostalih županija, a posjetitelji su imali priliku izabrati najbolje uređene štandove. Sa koktelima i sokovima od jabuke, posjetiteljima su se predstavili i učenici Poljoprivredno prehrambene i Obrtničke škole.

Svi zainteresirani izlagači za sudjelovanje na ovogodišnjim Danima jabuka, mogu se prijaviti najkasnije do 07. listopada 2014. godine.

Foto: depositphotos.com; aaron007


Tagovi

Dani jabuka Važnost voćarstva Sorte jabuka Voćari Prerađivači voća Poljoprivreda Voćne prerađevine

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.