Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam zagorskih vina
  • 06.06.2014. 07:30

Danas otvorenje Bedekovčine 2014! Što očekivati?

Zamjenica ministra Snježana Španjol danas će otvoriti sajam zagorskih vina Bedekovčina 2014, u sklopu kojeg će održati predavanje o Prijedlogu hrvatskog ZPP-a te Programu ruralnog razvoja

Foto: freedigitalphotos.net
  • 70
  • 6
  • 0

Danas, 6. lipnja 2014. godine u 16:00 sati zamjenica ministra Snježana Španjol otvorit će 47. Sajam i izložbu zagorskih vina Bedekovčina 2014. Otvorenje, kao i sam sajam održat će se na Bedekovčanskim jezerima na adresi Prilaz jezerima 4 u Bedekovčini, a sve u organizaciji Krapinsko-zagorske županije, Općine Bedekovčina, HGK - Županijske komore Krapina, Udruge "Bilikum" Bedekovčina, Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije i Savjetodavne službe pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede.

Bedekovčina 2014. mjesto je okupljanja najboljih vinogradara i vinara Krapinsko-zagorske županije, koji će javnosti prezentirati najkvalitetnija vina, a sve u cilju poticanja konkurentnost zagorskih vina na tržištu te uključivanja vinske ponude Krapinsko-zagorske županije u enogastronomsku ponudu Hrvatske.

Nakon svečanog dijela programa, zamjenica Španjol održat će predavanje na temu Prijedlog hrvatske Zajedničke poljoprivredne politike. Isto tako održat će se i predavanje o Programu ruralnog razvoja RH 2014.-2020. od strane Ministarstva.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Bedekovčina Sajam zagorskih vina ZPP Snježana Španjol Vino Program ruralnog razvoja Krapinsko-zagorska


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.