Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Proljetni vašar
  • 20.03.2016. 10:15

Cvjetna nedjelja: Proljetni vašar u Karancu!

Ne budite stranac ako vas put nanese u Karanac!

  • 315
  • 31
  • 0

Sukladno dosadašnjoj tradiciji održavanja sajmova u Etno selu Karanac, i ove godine pozivamo zainteresirane na sudjelovanje u Proljetnom vašaru.

Proljetni vašar u Karancu održava se danas, na Cvjetnu nedjelju, 20.03.2016. U 10:00h je i službeno otvaranje vašara gdje se nude raznovrsni domaći proizvodi: vina, rakije, zimnice, med, suveniri, drvene igračke, pletene košare i dr. U 12:00h počinje Princeza pušnice kada će se održati vaganje slanina i izbor najveće, najdeblje i najljepše slanine!

Najljepša slanina u okolici

Pozivamo sve proizvođače obiteljskih seljačkih gospodarstava da ponudom svojih domaćih proizvoda sudjeluju u još jednom u nizu tradicionalnih Vašara u selu Karancu.

I ove godine organizatori Proljetnog vašara su Restoran Baranjska kuća, Turistička zajednica Baranje i Mjesni odbor Karanac. Veliki sajam domaćih proizvoda privući će starije, a najmlađi će moći uživati na eko - vrtuljku, jahati na ponijima ili se provozati vlakićem. Vatrogasno društvo iz Karanca će demonstrirati gašenje vatre vatrogasnim kolima iz 1826. godine, a bit će i tambure.


Tagovi

Proljetni vašar Karanac Cvjetna nedjelja


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?