Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinski mjesec
  • 07.06.2022. 13:30

Četiri vikenda vinskog hedonizma – počinje Vinski mjesec u OBŽ

Ove subote otvara se Vinski mjesec u Osječko-baranjskoj županiji i to u vinogorju Baranja kroz Wine&Walk Baranja“, a dio podruma otvara svoja vrata ljubiteljima vina.

Foto: Maja Celing Celić
  • 538
  • 78
  • 0

U periodu od 11. lipnja pa sve do 8. srpnja organiziran je Vinski mjesec Osječko-baranjske županije koji nudi različite programe i ove godine u formatu – 4 vikenda vinskog hedonizma.

Program se otvara s vinogorjem Baranja, gdje u subotu, 11.6. tamošnja turistička zajednica otkriva ljepotu vinograda kroz "Wine&Walk Baranja", a dio podruma otvara vrata ljubiteljima vina.

Događaj se nastavlja idući vikend, 17. i 18.6. na Vinatlonu, koji organiziraju Općina Kneževi vinogradi i Udruga vinogradara Baranje u suradnji s TZ. Tijekom dva dana posjetitelji će moći kušati brojna vina s Dunava, sudjelovati u vinskim igrama, radionici sljubljivanja vina i hrane, radionici slikanja s vinom i izrade suvenira s baranjskim motivima.

U subotu 18.6. Vinatlonu u goste stiže poznata glazbena skupina Galija. Isti vikend povežite u nezaboravno vinsko iskustvo Slavonije i Podunavlja i otkrijte bajkovito Đakovačko vinogorje i otvorene podrume Mandićevca i Trnave i uživajte u vinu, vinskom kvizu i glazbi 17.6. u Mandićevcu, a 18.6. u Trnavi uz radionice, malu školu vina, glazbu, vino i Bonavitu, a sve kao dio programa Đakovačkih vezova.

Jedan vikend je predah, a vinski se događaji nastavljaju u subotu 2.7. kada se slavi Međunarodni dan rijeke Dunav uz otvorene podrume u vinogorju Erdut i novo aljmaško gurmansko iskustvo Fiš&Aljmaš.

Organizatori najavljuju i još jednu Večer vina i umjetnosti u Osijeku 8. srpnja.


Tagovi

Vinski mjesec Vino Vinski podrum OBŽ


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]