Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • VIROEXPO
  • 05.02.2015. 15:00

Brojne novosti na Viroexpo sajmu 2015!

Nova zemlja na sajmu Viroexpo je Republika Kazahstan, a ove godine će se u sklopu sajma održati i 1. Međunarodni sajam LAG-ova!

  • 377
  • 18
  • 0

U četvrtak 5. veljače održan je sastanak Organizacijskog odbora 20. sajamske manifestacije Viroexpo. Sastaku su, između ostalih, prisustvovali zamjenica župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak te direktor sajma Viroexpo Igor Andrović.

Na sastanku je razgovarano o pripremama za jubilarni 20. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2015. koji se ove godine održava od 27. veljače do 1. ožujka u Virovitici. Prema riječima organizatora već sada je popunjeno 90% izložbenog prostora sajma, a prijave i dalje pristižu.

Viroexpo novosti!

Nova zemlja na sajmu Viroexpo je Republika Kazahstan, zemlja partner Republika Mađarska, a po prvi put ove godine grad partner sajma Viroexpo je Grad Velika Gorica.
U sklopu sajma Viroexpo održati će se i 1. Međunarodni sajam LAG-ova, za koji je već sada prijavljen velik broj LAG-ova s područja zemalja regije. Više informacija o 1. Međunarodnom sajmu LAG-ova, kao i njegov program, pročitajte u članku Međunarodni sajam LAG-ova - novost Viroexpo-a.

'Broj izlagača će biti na razini proteklih godina jer već sada imamo gotovo popunjen unutarnji i vanjski izložbeni prostor. Prijave i dalje pristižu, a nadamo se da će nas i vrijeme poslužiti za razliku od protekle dvije godine kada smo na sam dan otvorenja sajma imali mećavu' – naglasio je direktor sajma Viroexpo Igor Andrović.

Organizatori i pokrovitelji su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije i Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije.


Tagovi

Viroexpo 2015 Grad Virovitica Sanja Bošnjak Igor Andrović Direktor Viroexpo sajma Republika Kazahstan Mađarska HGK HOK Poduzetnički inkubator


Partner

Viroexpo d.o.o.

33000 Virovitica, Hrvatska
tel: + 385 33 638 270, fax: + 385 33 638 278, e-mail: info@viroexpo.hr web: http://viroexpo.com.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

20.03.2024. posađen prvi dio krumpira za sezonu 2024.