Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

 • Grapak
 • 23.10.2014. 19:50

Bogata ponuda mehanizacije na Agro Zemlji!

Tvrtka Grapak poziva vas da ih posjetite na njihovom izložbenom prostoru na sajmu Agro Zemlja 2014. u Bizovcu!

 • 1.225
 • 244
 • 0

Od 24. do 26. listopada odvija se jubilarni 20. međunarodni sajam poljoprivrede, prehrane, hortikulture, ekologije, lova, ribolova, seoskog turizma i obnovljivih izvora energije - Agro Zemlja 2014.. Sajam će biti postavljen u kompleksu hotela Bizovačkih toplica, pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede.

Sajam Agro Zemlja nastoji poticati gospodarske aktivnosti kroz usmjeravanja prema malom čovjeku, malom gospodarstveniku - obrtu, OPG - u te članovima braniteljskih zadruga. Na sajmu će izlagati brojni domaći i međunarodni izlagači, a jedan od njih i ovaj puta biti će tvrtka Grapak d.o.o. koja zastupa više od 30, uglavom inozemnih proizvođača. Na sajmu u Bizovcu predstaviti će Alpego, Brattner, Matermacc, Massey Ferguson, Titan te Vicon poljoprivrednu mehanizaciju!

Massey Ferguson - uvijek u službi vlasnika!

Massey Ferguson 6613, Dyna 6

Sezona je raznih poljoprivrednih radova, a tko će bolje vući vaše poljoprivredne strojeve i priključke nego upravo Massey Ferguson! Grapak na sajam u Bizovac dovozi MF 6613 sa kabinom sa OptiRide Plus elektrohidrauličnom suspenzijom, Super Deluxe sjedalom te grijanjem, za ove hladne dan. SISU motor sa SCR (selektivna katalitička redukcija ispušnih plinova), TIER IIIb i max snagom prema ISO 14396: 92 Kw / 125 Ks, ovaj traktor oduševiti će svakog poljoprivrednika. Sa Dyna 6 mjenjačem i hidrostatskim upravljanjem, sigurno i jednostavno krenite na svoju oranicu.

Više o ovom traktoru i njegovim tehničkim karakteristikama pogledajte OVDJE.

Sa Alpego podrivačima do maksimalnih prinosa!

Profesionalni podrivač sa vrlo čvrstom konstrukcijom, a materijali koji se koriste u proizvodnji ovih strojeva prilagođeni su za izuzetno teške uvjete rada sa velikim naprezanjima.

Alpego podrivač KE7-300

KARAKTERISTIKE STROJA:

 • Modularni okvir sa podesivom širinom
 • Podrivačke noge sa zaštitom od loma preko loma vijaka
 • 7 podrivačkih nogu
 • Razmak od noge do noge - 440 mm
 • Stražnji podesivi dvostruki valjak sa šiljcima
 • Tražena snaga traktora: 110 - 180 ks
 • Radna širina: 3000 mm
 • Max dubina obrade: 550 mm

Brantner prikolice za brz transport!

Osovine, kočnice i šasija ovih prikolica dimenzionirani su za visoke brzine u transportu. Maksimalne ukupne težine koje mogu podnijeti kreću se između osam i 24 tone. Stranica trapezoidni okvir - za kipanje stražnje stranice.

Brantner dvoosovinska prikolica

Na Agro Zemlji imati ćete priliku vidjeti dvoosovinsku Brantner prikolicu Z18051. Njezin okvir je sastavljen od visokostabilnog prešanog G, sa stabilnom zaštitom podvozja, križnim učvršćenjem, lisnatim oprugama i Y vućnom rudom. Most sanduka s jednodjelnom čeličnom pločom debljine 4 mm, koja je savijena sa sve 4 strane bez varenih spojeva (topljeno spajanje folijom) i patentiran samočisteći rub sanduka (okrugli rub koji osigurava iznimnu stabilnost platoa), samo su još neke od karakteristika ove dvoosovinske prikolice

Još više karakteristika ovog modela Brantner prikolice pogledajte u OGLASU!

Cik-cak redovi sa Matermacc sijačicom!

Ms TwIN je precizna sijačica dvostrukih redova iz serije MS 8000, sa dvostrukim ulagačkim diskom što omogućava sjetvu dvostrukih redova prema 'cik-cak' tehnici. MaterMacc MS TwIN jedinica omogućuje korisniku sjetvu dvostrukih redova sa razmakom od 22 cm između njih. Sijačica se može isporučiti za sjetvu 2 do 12 dvostrukih redova.

Tehničke karakteristike ove sijačice pogledajte OVDJE!

Regent Titan 140 - jednostavno podešavanje za lako oranje

Regent Titan 140, 4 brazde
 • Varijabilna prva glava za jednostavno podešavanje putem C navojnog vijka
 • Lako prilagođavanje različitim širinama tragova traktora
 • Nema promjene linije otpora pri paralelnom podešavanju
 • Podešavanje linije otpora preko X poluge, koja se brine o oranju bez bočnih otpora
 • Zahvaljujući skali linije otpora, osigurano je optimalno i lako podešavanje (nezavisno o podešavanju prve brazde)
 • Nagibni ugao podešava se nezavisno sa obje strane pluga
 • Memori cilindar za vraćanje grede u os
 • Prilikom promjene širine zahvata tokom rada, linija otpora se podešava automatski

Ostale karakteristike ovog pluga pogledajte u OGLASU!

Jedinstveni raspršivači gnojiva tvrtke Vicon!

Ono što VICON rasipače mineralnog gnojiva čini jedinstvenima na tržištu je inovativni RotaFlow sustav rasipanja kojim se granulat prije direktnog dospijevanja u disk za razbacivanje najprije pažljivo rotira u rotacijskoj komori. Time se postiže visoka brzina rasipanja granulata, a da se ne ošteti njegova struktura.

Vicon RO-M 1000

Kompaktni precizni sustav podešavanja FlowPilot koji se nalazi na svakom disku za rasipanje, vidno poboljšava ravnomjernu količinu i raspodjelu gnojiva. Dvije hidraulične dozirne ploče, od koje svaka ima tri izlazna otvora, omogućuju ravnomjerni tok granulata iz spremnika u diskove za rasipanje, a ravnomjerna raspodjela zajamčena je čak i na padinama!

Tvrtka Grapak će na sajmu predstaviti Vicon RO-M 1000 raspršivač mineralnih gnojiva čije tehničke karakteristike možete pogledati u OGLASU!

Vidimo se u Bizovcu!


Tagovi

Grapak Agro zemlja Massey Ferguson Vicon raspršivač gnojiva Regent Titan plug Brantner prikolica Dvoosovinska prikolica Matermacc sijačica Alpego podrivač Sajam Bizovac Poljoprivredna mehanizacija


Partner

Grapak d.o.o.

Mavra Schlengera 5, Gornji Kneginec, Hrvatska
tel: +385 (0)42 209 236, e-mail: prodaja@grapak.com web: http://grapak.hr/