Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • EIMA 2022
  • 21.08.2022. 15:00
  • Bologna, Italija

Bliži se datum održavanja bolonjskog sajma poljomehanizacije - EIMA 2022

Petodnevna manifestacija obuhvatit će četrnaest robnih sektora te pet specijaliziranih salona na ukupnoj površini od 375.000 četvornih metara

Foto: Facebook/EIMA International
  • 804
  • 94
  • 0

U periodu od  7. do 11. studenog 2022. u talijanskoj se Bologni održava EIMA 2022., već 45. sajamska manifestacija specijalizirana za sektor poljoprivrednih strojeva i mehanizacije.  

I ove će godine na poznatom sajmu biti predstavljeni najnoviji proizvodi i asortiman vodećih marki. Od snažnih modela za operacije na otvorenom polju do specijaliziranih za vinograde i voćnjake, kao i onih za višenamjenske aktivnosti. 

Održava se u izložbenom centru na ukupnoj površini od 375.000 četvornih metara (140.000 četvornih metara neto izložbene površine), a u svakom izdanju ugosti oko 1.950 izlagača iz 50 zemalja koji izlažu više od 50.000 modela vozila, strojeva i opreme za sve vrste poljoprivredne ili "zelene" prerade te svaki poslovni model.

Petodnevna manifestacija obuhvatit će četrnaest robnih sektora te pet specijaliziranih salona EIMA Components, Green, Energy, Idrotech i Digital, na kojima će, kako ističu na svojim stranicama, predstaviti novitete u tehnologiji agrara na globalnoj razini.

Također, Bologna će, tradicionalno, biti domaćin dodjele nagrada TotY Traktor godine. Posjetitelji sajma moći će vidjeti i provozati u posebnom vanjskom Toty prostoru sve ovogodišnje finaliste vodećih svjetskih proizvođača traktora, kao i pobjednike natjecanja.

Doznali smo kandidate izbora traktora godine - za četiri prestižne titule bori se njih 16

Cijena ulaznice za posjetitelje je 18 eura, a za djecu do 14 godina je besplatna. Također, za poslovne ljude koji na sajam dolaze izvan Italije, ulaz je besplatan uz obaveznu online registraciju

Detaljne informacije o ulaznicama, programu i ostalom potražite na stranici EIMA


Fotoprilog


Tagovi

Eima Bologna Eima 2022 Sajam poljomehanizacije TotY Traktor godine


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]