Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ecomondo
  • 21.08.2014. 12:15

Besplatne ulaznice za sajam zaštite okoliša!

Jedan od vodećih europskih sajmova zaštite okoliša, Ecomondo, pripremio je i besplatne ulaznice za svoje posjetitelje!

  • 386
  • 45
  • 0

Prostori Riminijskog velesajma i ove će godine ugostiti veliki međunarodni stručni sajam posvećen zaštiti okoliša. Radi se o sajmu Ecomondo, koji će se održati 5. - 8. studenoga, pri čemu se s pravom očekuje da će biti premašeni i više nego odlični rezultati iz 2013. godine.

Posvećeni ekološkim inovacijama

Sajam Ecomondo, koji će se i ove godine održati na Riminijskom velesajmu, svojevrsna je platforma koja je posvećena Sredozemnom svijetu te glavnim europskim i međunarodnim strategijama za ekološke inovacije i pretvorbu otpada u vrijedan resurs. To je ujedno forum na kojemu izlagači mogu upoznati konkurenciju, domaće i inozemne partnere, ali i ciljane kupce proizvoda te korisnike usluga iz područja industrije, graditeljstva, javne uprave, komunalnog gospodarstva i uslužnih djelatnosti.

Sajam je ujedno i najopsežniji prikaz cijelog prostora Sredozemlja u kombinaciji sa najučinkovitijim tehničkim rješenjima za pravilno zbrinjavanje i iskorištavanje otpada, ali i za smanjenje potrošnje vode, učinkovitu uporabu otpada kao sirovine ili sekundarnog materijala te energetsku učinkovitost. Konačno, to je visoko specijalizirano čvorište za usavršavanje, školovanje, informiranje, inoviranje, istraživanje i razvoj na domaćoj i međunarodnoj razini.

Ecomondo je glavno mjesto susreta gospodarstva i stručnjaka iz cijelog područja Sredozemlja kako bi riješili probleme vezane uz zbrinjavanje otpada, zaštitu okoliša i održivi promet.

Posjećenost Ecomondo sajma!

Trijumf sajma u 2013.!

O značaju sajma najbolje govore rezultati iz 2013. godine kada ga je obišlo 93 125 posjetitelja iz cijeloga svijeta, što je bilo za 10,4% više nego 2012. godine. U 16 velesajamskih dvorana na 100 000 m² izlagačkog prostora, sveukupno se predstavilo 1200 izlagača. Uz to, održana su čak 143 različita stručna skupa sa više od 1200 predavača i 8000 sudionika. Konačno, bilo je tu i 638 akreditiranih novinara iz Italije i cijelog svijeta. Razloga više nego dovoljno za posjetiti Ecomondo 2014, zar ne?

Besplatan poslovni obilazak sajma i ulaznice za posjetitelje!

Tvrtka MŽ Consulting i ove godine za poslovne posjetitelje priprema sponzorirani obilazak sajma Ecomondo. Radi se o poslovnom i sponzoriranom obilasku sajma za ograničen broj odabranih predstavnika tvrtki iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Kosova i Albanije. Gostima će biti plaćen smještaj u udobnom hotelu, prijevoz od aerodroma i na sajam, ulaznica te dana mogućnosti korištenja prostora za sastanke.

Cilj ovog poslovnog posjeta je razgled sajma i intenziviranje poslovnih kontakata s tvrtkama koje će izlagati u Riminiju. Ovi susreti zamišljeni su putem organiziranih sastanka, koje će si predstavnici sami zakazati uporabom platforme na Internetu.

Klikom na LINK možete saznati više o ovoj mogućnosti te pronaći pozivnicu unutar koje je opisan proces prijave za obilazak.

Ukoliko se registrirate na ovom linku, možete dobiti i besplatne ulaznice za posjet sajmu Ecomondo, ali i sajmove Key Energy i Key Wind. Sve što trebate napraviti jest ispuniti obrazac na dnu stranice gdje ćete označiti da želite posjetiti Ecomondo, a nakon toga ćete primiti Print@Home ulaznice.

Više o samom događaju pročitajte na internetskoj stranici: www.mz-consulting.org, a za sve nedoumice pošaljite upit na e-mail: info@mz-consulting.org.


Tagovi

MŽ Consulting Ecomondo Rimini Italija Zaštita okoliša Ekološke inovacije Pretvorba otpada Sredozemlje Energetska učinkovitost Zbrinjavanje otpada Sponzorirani obilazak