Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Stočni sajam
  • 16.09.2015. 10:15

Besplatan ulaz na veliki svjetski sajam genetike!

Ovaj stočni sajam pruža brojne pogodnosti za strane posjetitelje, od besplatnih ulaznica, do posjeta francuskim farmama!

  • 479
  • 86
  • 0

Na 23. izdanju Jesenskog međunarodnog bjelovarskog sajam predstavljen je najveći stočni sajam za profesionalne uzgajivače u Europi, SOMMET DE L’ELEVAGE. Smješten u središtu Centralnog Masiva, u regiji s najvećim brojem mesnih goveda u Europi, sajam SOMMET DE L’ELEVAGE se održava u gradu Clermont-Ferrand u Francuskoj.

Sajam je jedan od najvećih svjetskih profesionalnih stočnih sajmova (za uzgajivače mliječnih i mesnih goveda, ovaca i konja), a svoja vrata otvara od 07. do 09. listopada 2015. godine.

Sajam u brojkama:

  • 17 ha izložbene površine
  • 85.000 profesionalnih posjetitelja od čega 4.000 stranih posjetitelja koji dolaze iz 70 zemalja
  • 1.300 izlagača (od čega 270 stranih iz 28 zemalja)
  • 2.000 grla s vrhunskom genetikom (1.300 goveda, 400 ovaca, 300 konja)
  • 22 pasmine mliječnih i mesnih goveda, 26 ovčjih pasmina, 16 konjskih pasmina

Cjelovita ponuda za sve filijale uzgoja

Benoît Delaloy, direktor sajma

Direktor sajma, Benoît Delaloy, uz stručno prevođenje od strane Tanje Matijašević Medros, prisutnima Bjelovarskog sajma predstavio je ovaj sajam koji se proteže na čak 17ha izložbene površine kojom pak prošeta 85.000 profesionalnih posjetitelja, od čega čak 4.000 iz 70-ak stranih država.

Oko 1.300 izlagača predstaviti će najnovije tehnološke inovacije, a neki od zastupljenih sektora su životinjska prehrana, genetika, higijena i zdravlje životinja, materijal za mužnju i oprema za mlijeko, usluge i materijal za uzgoj, građevine, obnovljiva energija, poljoprivredni strojevi i oprema. Izlagače prema sektoru i državi možete pregledati OVDJE.

Besplatne ulaznice i posjete francuskim farmama!

Besplatan ulaz, osobni doček, individualno prilagođene posjete na sajmu, organizacija poslovnih susreta, samo su neke od pogodnosti koje sajam nudi stranim posjetiteljima. Sajamski klub International Business Club (površine oko 300 m²) je uređen tako da prisutnima pomognu u efikasnijem kontaktiranju na sajmu.

Zainteresirani mogu nabaviti besplatnu ulaznicu i predbilježiti se za posjet farmama i uzgajivačima tako da se registriraju direktno on-line na www.sommet-elevage.fr. Svaki strani posjetitelj ima pravo na jednu besplatnu posjetu farmi goveda, ovaca ili koza, a raspored odlazaka te proceduru registracije provjerite OVDJE. Kako je interes za posjete uvijek velik, potrebno se registrirati ranije, a izbor je stvarno velik s obzirom da je u planu oko 35 posjeta.

Ovaj sajam je referenca broj jedan za one koji se bave uzgojem u brdsko-planinskim područjima, stoga požurite i osigurajte i svoje mjesto, a ispod članka pronađite neke praktične informacije po pitanju transporta i smještaja. Za više informacija kontaktirajte Tanju Matijašević iz Menthae d.o.o. na +385 98 986 2010 ili na tanja.matijasevic@menthae.net.


Dokumenti


Tagovi

Sommet de lelevage Stočarski sajam Govedo Francuska Cleremont Ferrand Benoit Delaloy Tanja Matijašević Medros VIP ulaznica Izložbeni prostor Besplatne ulaznice

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bila je zvijezda kampanje, a sad Milova postaje predmet inspekcije?

Krava Milova nije krava već bik, a zbog izostanka ušnih markica pa i izgleda farme na kojoj su ju zatekli, zvijezda političkog sraza ministra Olega Butkovića s predsjedni...

Više [+]