Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Stručni skup
  • 23.01.2014. 16:37

Bayer Expert Forum 2014.

U Sv, Martinu na Muri održava se Bayer Expert Forum, stručni skup za poljoprivredne proizvođače

  • 1.017
  • 108
  • 0

Svoju naklonost vjernim potrošačima Bayer i ove godine iskazuje na Bayer Expert Forumu koji se održava 23. i 24. siječnja 2014. u Sv. Martinu na Muri. Ovaj je stručni skup s ciljem edukacije i druženja u ugodnom okruženju najsjevernijeg dijela hrvatske, okupio preko četiri stotine vodećih poljoprivrednih proizvođača iz cijele Hrvatske.

Okupljenim proizvođačima je Jadranka Aleksić, Bayerova koordinatorica prodaje za maloprodajni segment, predstavila „Bayer Premium“ projekt. Cilj projekta je Premium proizvođačima osigurati dodatne pogodnosti koje će moći koristiti pri nabavi Bayerovih Premium proizvoda. Proizvođači će putem kupona (do kojih mogu doći na više načina, predstavljenih na predavanju), moći ostvarivati povlaštene uvjete kupnje u razdoblju od 01.veljače do 30. lipnja 2014. godine.

Osim projekta, okupljeni su imali priliku poslušati dodatnu edukaciju i stručne savjete o već poznatim top brendovima u sekoru zaštite bilja - proizvodima Laudis, Prosaro, Mikal Premium F i Nativo. U nastavku edukacijskog dijela, predavanje na temu Izazovi EU za hrvatsku poljoprivredu, nazočnima je održao Milorad Šubić, savjetnik za biljno zdravstvo te rukovoditelj Područnog ureda sjeverozapadne Hrvatske pri Savjetodavnoj službi. Naglasak je pri tome stavljen na višestruku sukladnost i ARKOD sustav kao uvjete za ostvarivanje novčanih poticaja u poljoprivredi te obveznicima upisa u FITO-upisnik koje donosi novi zakonodavni okvir za sekor biljnog zdravstva. Podsjetnik na Nitratnu direktivu, koja je stupila na snagu ulaskom Hrvatske u Europsku uniju, bio je prikaz Zona ranjivih na nitrate, čime je ukazano na važnost vođenja evidencije o unosu gnojiva.

Pružajući na ovaj način najnovije informacije i saznanja do kojih dolaze njegovi znanstvenici, Bayer kao lider u segmentu zaštite bilja, postavlja visoke standarde u razini podrške poljoprivrednim proizvođačima što je važan doprinos realizaciji krilatice koja je ujedno i lajtmotiv Bayer Expert Foruma: "Rastimo zajedno".


Fotoprilog


Tagovi

Stručni skup Bayer Cropscience Zaštitna sredstva Poljoprivredni proizvođači


Partner