Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dani polja
  • 25.05.2014. 19:05

Bayer dani polja

Na Bayerovim danima polja očekuje se predstavljanje novog herbicida Alister Grande

  • 461
  • 38
  • 0

Nakon niza održanih Bayer Agro Dana tijekom travnja i svibnja u suradnji sa poljoapotekarima iz cijele Hrvatske, Bayerovi stručnjaci se sele na polja. U cilju još intenzivnijeg približavanja Bayerovih rješenja poljoprivrednim proizvođačima, u narednom periodu će se održati čak 5 Bayer dana polja. Bit će to izvrsna prilika da na konkretnim primjerima, zainteresirani poljoprivredni proizvođači vide neka postojeća, ali i neka nova rješenja te iz prve ruke saznaju odgovore stručnjaka na vlastitom iskustvima temeljena pitanja.

Novi kombinirani herbicid iz Bayera

Važno je napomenuti da je najavljena prezentacija novog Bayereovog herbicida: ALISTER GRANDE. Radi se o kombiniranom herbicidu koji je namijenjen suzbijanju jednogodišnjih uskolisnih i jednogodišnjih širokolisnih korova u ozimoj pšenici i ozimoj pšenoraži. Bayer dani polja će biti izvrsna prilika za detaljno upoznavanje sa ovim herbicidom, načinom njegove primjene i djelovanja. To je ujedno i najbolja pozivnica za sve zainteresirane da posjete najbliže dane polja i iz prve ruke čuju informacije i preporuke Bayerovih stručnjaka.

U tablici u nastavku donosimo popis mjesta sa vremenom početka Bayerovih dana polja.

Datum
Vrijeme
Mjesto
26.5.
11:00
Donji Miholjac
29.5.
10:00
Alaginci
2.6.
11:00
Slakovci
4.6.
10:00
Podgorje
10.6.
10:00
Đurđevac

Na karti u nastavku donosimo detaljan opis lokacije i programa.


Tagovi

Dani polja Bayer Herbicidi Zaštitna sredstva


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]