Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bayer Agro Dani
  • 14.05.2014. 08:30

Bayer Agro Dani - savjeti stručnjaka na pravom mjestu

U suradnji sa poljoprivrednim apotekama, Bayer već tradicionalno organizira Bayer Agro Dane za svoje vjerne kupce

  • 162
  • 7
  • 0

Bayer je i ove godine za svoje vjerne kupce organizirao brojna događanja. Između ostalih, sada već tradicionalne Bayer Agro Dane koji se održavaju u suradnji sa poljoprivrednim apotekama. Do sada je održano 8 takvih dana diljem Hrvatske. Na svakoj lokaciji u prosjeku se okupilo oko 100 poljoprivrednih proizvođača.

Izravnim kontaktom s kupcima, Bayerovi stručnjaci individualno su savjetovali svakog proizvođača ovisno o specifičnostima njihovog polja i zasijanih kultura. Osim dobrog savjeta i pogodnosti za kupnju, ni zabava nije izostala. Svaki posjetitelj imao je priliku zavrtiti Bayer kolo sreće kako bi osvojio jedan od prigodnih Bayer poklona. Mnogi proizvođači iskoristili su priliku i kupili Laudis, te su fotografiranjem s bocom Laudisa sudjelovali u nagradnoj igri gdje su imali priliku osvojiti službenu nogometnu loptu svjetskog prvenstva - Brazucu! Proizvođači su također uživali u ugodnom društvu te veseloj atmosferi za koju su bili zaslužni Bayer tim i zaposlenici poljoapoteka.

Kako je to izgledalo možete pogledati u fotogalerijama:

Još su preostala 2 Bayer Agro Dana na koja još stignete doći:

Savjeti stručnjaka, pogodnosti za kupnju, nagradne igre i dobra zabava su najbolja pozivnica za Bayer Agro Dane, dođite ukoliko ste u mogućnosti!


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]