Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Schaumann
  • 03.09.2014. 09:00

Akcija Schaumann silažnih inokulanata u Gudovcu!

Schaumann svojim je vjernim kupcima pripremio akciju silažnih inokulanata za kukuruznu silažu! Posjetite njihov izložbeni prostor na Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu!

  • 315
  • 46
  • 0

Bliži nam se tradicionalni Jesenski međunarodni bjelovarski sajam koji se održava od 5. do 7. rujna. I ove godine na njemu ćete moći posjetiti izložbeni prostor tvrtke Schaumann, proizvođača premiksa i specijaliteta za sve vrste domaćih životinja, silažnih inokulanata, kiselina za hranidbu i kozervaciju krmiva te dodataka za bioplinska postrojenja.

Za sve posjetitelje sajma Schaumann je pripremio akciju silažnih inokulanata za kukuruznu silažu!

Bonsilage Mais Vašem gospodarstvu štedi novac. Sa specijalnom kombinacijom homo- i heterofermentativnih bakterija mliječno-kiselog vrenja, on značajno spriječava naknadno zagrijavanje kukuruzne silaže. Dodatno, Bonsilage Mais poboljšava probavljivost i gustoću energije kukuruzne silaže (prosječno u pokusu za + 0,27 MJ NEL/kg ST). Koristite Bonsilage Mais i profitirajte hranidbom aerobno stabilnije, higijenski besprijekorne kao i visoko probavljive silaže.

Više o Bon Silage Mais proizvodu pročitajte u brošuri koja se nalazi u prilogu ispod teksta!

Svakom klijentu na raspolaganju treba stajati hranidbeni koncept koji će uvažiti njegovu individualnu situaciju na gospodarstvu i pružiti mu inovativne i visokokvalitetne proizvode za postojano i ekonomično držanje životinja.

Vaš Schaumann!


Dokumenti


Tagovi

Schaumann Agri Bon Silage Mais Akcija inokulanata Bjelovarski sajam Gudovac Zagrijavanje kukuruzne silaže Aerobna stabilnost Poboljšana probavljivost


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]