Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 4. AgroTour Slavonija
  • 05.09.2019. 18:00
  • Požeško-slavonska, Požega

AgroTour Slavonija: Dođite u Požegu 21. rujna i uživajte u pravim okusima Slavonije!

Cilj sajma je okupiti proizvođače koji, osim standardnih, uzgajaju i poljoprivredne kulture koje nisu uobičajene i svakodnevno dostupne te predstavnike seoskih gospodarstava koja u svojoj ponudi, pored ugostiteljstva, imaju razne zabavne sadržaje.

Foto: Poljoprivredna TV
  • 471
  • 58
  • 0

Sajam poljoprivrede i seoskog turizma AgroTour Slavonija, tradicionalno će i ove godine u Požegi obilježiti početak jeseni. Poljoprivredna televizija će četvrtu godinu za redom organizirati spomenutu manifestaciju, na već dobro znanoj lokaciji – Trgu Svetog Trojstva. Sajam će se održati u subotu 21. rujna u prijepodnevnim satima.

Cilj sajma je okupiti proizvođače koji, osim standardnih, uzgajaju i poljoprivredne kulture koje nisu uobičajene i svakodnevno dostupne te predstavnike seoskih gospodarstava koja u svojoj ponudi, pored ugostiteljstva, imaju razne zabavne sadržaje. Sve veći broj izlagača svake godine Požežanima i drugim gostima nudi brojne proizvode poput bučinog ulja, aronije, začinske paprike, meda, kozjeg, magarećeg i kravljeg mlijeka i sira, zatim tradicijskih proizvoda posuđa, igračaka, odjeće, obuće i brojnih drugih.

Osim toga, posjetiteljima će se predstaviti i turistički subjekti iz Slavonije i Baranje sa svojom ponudom te prodavači poljoprivredne mehanizacije. Ove godine u suradnji s HGK Požeško-slavonske županije održat će se i poslovni razgovori, a u prostorijama spomenute institucije predavanje će održati Zvonimir Kalić, pobjednik ovogodišnjeg Izbora za najboljeg mladog poljoprivrednika.

"Sve nazočne očekuje vesela atmosfera, uz vrhunske domaće prehrambene i enološke proizvode, koje ćete moći kušati i kupiti od 30-ak izlagača. Sve će naravno upotpuniti tradicionalna slavonska tamburaška glazba i prigodni kulturno-umjetnički program. Vidimo se 21. rujna na Trgu Svetog Trojstva", rekla je Danijela Ergović, voditeljica marketinga Poljoprivredne televizije.

Generalni pokrovitelj sajma Alles Elektrocentar i ove godine osigurao je vrijedne nagrade za posjetitelje najsretnije ruke.

Sve informacije o sajmu možete saznati na stranici Poljoprivredna TV ili na Facebook događaju "AgroTour Slavonija 2019." te putem emaila marketing@poljoprivredna.tv.  


Fotoprilog


Tagovi

AgroTour Slavonija 2019 Požega Zvonimir Kalić Poljoprivredna TV


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]