Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AgroTECH
  • 24.02.2020. 14:30

AgroTECH 2020: Posjetite 26. međunarodni sajam poljoprivrede u Poljskoj

Izlagači će svoje proizvode predstaviti u 11 paviljona te na otvorenom prostoru. Prošle se godine na sajmu predstavilo 750 izlagača iz 21 zemalja svijeta na 66.000 m2, a sajam je posjetilo preko 75.000 posjetitelja.

Foto: Facebook/Targi Kielce S.A.
  • 770
  • 38
  • 0

Već 26. međunarodni sajam poljoprivrede AgroTECH 2020, manifestacija koja je više od četvrtine stoljeća dio povijesti i tradicije poljske poljoprivrede, održat će se u Kielcu od 13. do 15. ožujka.

Jedna je od najvećih poljskih izložbi poljoprivredne tehnologije, a izlagači će svoje proizvode predstaviti u 11 paviljona te na otvorenom prostoru. Prošle se godine na sajmu predstavilo 750 izlagača iz 21 zemalja svijeta na 66.000 m2, a sajam je posjetilo preko 75.000 posjetitelja.

AgroTECH sadrži ponudu za velika i mala poljoprivredna gospodarstva, a na njemu će se predstaviti razni poljski proizvođači i strane tvrtke. Sajam obuhvaća izložbu traktora te širok spektar priključaka i dodataka za poljoprivrednu proizvodnju. Izloženi će također biti i vrtlarski alati, sredstva za poljoprivrednu proizvodnju i dr.

Ovaj sajam privlači brojne poljoprivrednike iz cijele Poljske i svijeta, kao i stručnjake za poljoprivrednu tehnologiju. Paralelno s njim održat će se i Sajam drvne industrije i šumarskog planiranja na kojem će se predstaviti izlagači alata i strojeva koji se koriste u transportu i obradi drva, šumskih pesticida te opreme za lov. 

Kako je to izgledalo prošle godine pogledajte u videu:


Tagovi

AgroTECH Sajam Sajam poljoprivrede Poljska Kielc


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.