Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pomurski sejem
  • 12.08.2019. 09:00
  • Gornja Radgona, Slovenija

Agroklub vas vodi u Gornju Radgonu na sajam AGRA!

Osvojite po dvije ulaznice za 57. međunarodni sajam AGRA u Sloveniji, koji se održava od 24. do 29. kolovoza 2019. u Gornjoj Radgoni.

Foto: Pomurski sejem
  • 1.133
  • 81
  • 0

Agroklub Vam, u suradnji s Pomurski sejem, poklanja 5x2 ulaznice za nadolazeći 57. sajam AGRA.

Sajam AGRA 2019 u Gornjoj Radgoni, Slovenija, koji se održava od 24. do 29. kolovoza jedan je od najznačajnijih poljoprivredno-prehrambenih sajmova u Europskoj uniji i državama u okruženju.

Agra 2019 - sajam nove generacije

Naglasci su stavljeni na digitalizaciju u poljoprivredi i preradi. Uz tematske stručne skupove biti će prikazani i praktični radovi robota i dronova u tom poslovnom segmentu. Međunarodna sajamska izložba pokazat će novosti, vrhunsku tehniku i tehnologiju za poljoprivredu, šumarstvo, prehrambenu industriju kao i za vinogradarstvo i vinarstvo. 

Za potrebe suvremene proizvodnje i uzgoja prikazat će se oprema, sjemenska roba te sredstva za prihranu i zaštitu bilja i životinja. Posjetitelji će moći uživati u najboljim proizvodima, hrani i vinu. U prvom će planu biti nove generacije poljoprivrednih proizvođača koji će svoje proizvode nuditi na tržnici mladih poljoprivrednika.

AGRA će ove godine pažnju posvetiti i ekološkoj poljoprivredi. Na stručnim izložbama goveda i ostalih životinja, uz atraktivne prezentacije na manježu, na bujnim sajamskim vrtovima i šumsko-parkovnim nasadima prikazat će se spoj najbolje tradicije i suvremene održive prakse.

Dobar osjećaj na sajmu popuniti će ponuda odlične hrane. Upravo će taj segment biti u glavnoj ulozi na Danu gastronomije na kojem će se najaviti Slovenija kao Europska gastronomska regija 2021. U tradicionalnoj Agrinoj kuhinji ugledni kuharski majstori svakodnevno će posjetiteljima nuditi kulinarske specijalitete pripremljene od namirnica koje su bile nagrađene na stručnim ocjenjivanjima kvalitete kao i od svježeg povrća ubranog na sajamskim vrtovima.

AGRA će širiti poslanstvo suradnje kao temelj zajedničkog uspjeha. Osigurat će plodnost na domaćim i međunarodnim poljima. Dan prije otvorenja sajma održat će se konferencija europskih ministara poljoprivrede u Ptuju, a u subotu će svi ministri biti na sajmu. Popis pozvanih obuhvaća sve ministre država članica EU, država kandidatkinja za članice kao i potencijalnih kandidatkinja.

Osim države partnera, austrijske Štajerske, svoja nacionalna predstavljanja najavile su i Madžarska, Hrvatska, Sjeverna Makedonija, Poljska, Bugarska i Vietnam. Predstavit će se i projekt "City Cooperation II" koji povezuje 24 susjedna mjesta Slovenije, Austrije i Madžarske. Međunarodni kooperacijski susret Meet4Business AGRA 2019 kojeg u suradnji organiziraju Pomurski sejam i Mariborska razvojna agencija/Enterprise Europe Network privući će kupce i uvoznike koji su posebno zanimljivi slovenskim i vanjskim tvrtkama.

Prema dugoj tradiciji, na Agri će biti društveno, veselo, prijateljski, zabavno i korisno, ne samo za poslovni svijet, poljoprivrednike i profesionalce, nego za sve koji traže ukusnu i zdravu hranu, proizvedenu s poštovanjem prema čovjeku i okolini.

Prijavite se i osvojite ulaznice!

Pet najsretnijih čitatelja razveselit ćemo besplatnim ulaznicama za dvije osobe.

Sudjelovati mogu svi čitatelji portala koji ispune kratki aplikacijski obrazac unutar članka, a sretne ćemo dobitnike obavijestiti putem navedenih e-mail adresa. Dobitnike samo molimo da sa osobnim iskaznicama dođu na Ulaz 1 (sa strane stadiona), na blagajnu 8, gdje će moći preuzeti osvojene ulaznice.

Rok za prijavu je ponedjeljak, 19. kolovoza. Sretno svima i vidimo se na 57. međunarodnom poljoprivredno-prehrambenom sajmu AGRA 2019.!


Tagovi

Pomurski sejem AGRA Gornja Radgona Ulaznice Sajam


Partner