Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.
  • Pomurski sejem
  • 08.08.2018. 10:30

Agroklub vas vodi na sajam AGRA u Gornju Radgonu!

Osvojite po dvije ulaznice za 56. međunarodni sajam AGRA u Sloveniji, koji se održava od 25. do 30. kolovoza 2018. u Gornjoj Radgoni

  • 1.600
  • 140
  • 1

Agroklub Vam, u suradnji s Pomurski sejem, poklanja 10x2 ulaznice za nadolazeći 56. sajam AGRA.

AGRA je najveći i najvažniji poljoprivredno prehrambeni sajam u Srednjoj Europi i ovog će puta posjetiteljima ponuditi brojne novosti iz područja poljoprivredne prehrane, a poseban naglasak AGRA ove godine stavlja na mlade u agrobiznisu, generacijsku obnovu, digitalizaciju, inovativnost, znanje i umrežavanje.

Sajam svoja vrata otvara od 25. do 30. kolovoza. Istaknut će se cjeline kao što su: hrana iz naše okoline, ekološka poljoprivreda, organski proizvodi za gastronomiju, održivo gospodarenje šumama, kao i poljoprivredna mehanizacija za visoko učinkovitu i održivu poljoprivrednu proizvodnju. U Gornjoj Radgoni, gdje se sajam održava, predstavit će se 1.840 izlagača iz 32 države.

Na sajmu će nove vizije biti nadograđene vrhunskim eksponatima izlagača s područja poljoprivrede i prehrane među kojima će se naročito isticati pametni IT priključci i uređaji za ratarstvo, voćarstvo, hortikulturu, stočarstvo i vinogradarstvo. Predstavit će se vodeći svjetski brandovi poljoprivredne i šumarske mehanizacije, nova oprema i sredstva za proizvodnju hrane na ekološki prihvatljiv način, vrhunski proizvodi, jela i vina prehrambeno prerađivačke industrije kao i proizvodi iz dodatnih djelatnosti OPG-ova

Prijavite se i osvojite ulaznice!

Deset najsretnijih čitatelja razveselit ćemo besplatnim ulaznicama za dvije osobe.

Sudjelovati mogu svi čitatelji portala koji ispune kratki aplikacijski obrazac unutar članka, a sretne ćemo dobitnike obavijestiti putem navedenih e-mail adresa. Dobitnike samo molimo da sa osobnim iskaznicama dođu na Ulaz 1 (sa strane stadiona), na blagajnu 8, gdje će moći preuzeti osvojene ulaznice.

Rok za prijavu je petak, 17. kolovoza. Sretno svima i vidimo se na 56. međunarodnom poljoprivredno-prehrambenom sajmu AGRA 2018.!


Tagovi

Pomurski sejem AGRA Donja Radgona Sajam Ulaznice


Autorica

Marina Parlov Puljiz

Više [+]

Marina je profesorica hrvatskog jezika, a dio je prodajnog tima Agrokluba.


Partner