Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Viroexpo
  • 01.02.2023. 09:00
  • Virovitičko-podravska, Virovitica

Agroklub vas vodi na 26. Viroexpo - dijelimo 20 ulaznica!

U suradnji s tvrtkom Viroexpo poklanjamo vam ulaznice za 26. izdanje ovog sajma. Kako do njih, saznajte u nastavku.

Foto: Karolina Rastija
  • 1.890
  • 177
  • 0

Bliži se Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede - Viroexpo 2023 koji će se održati od 17. do 19. veljače u Virovitici.

Agroklub vam, u suradnji s tvrtkom Viroexpo, poklanja ulaznice. Bit će to 26. izdanje najznačajnijeg gospodarskog sajma na ovom području koji se "vraća" u svoj ustaljeni zimsko-proljetni termin.

Sadržajno najbogatiji do sada

Sajam je ovo koji ima tradiciju još od 1996. godine, a kroz to je razdoblje, dosegnuo status jednog od tri najbolja u Hrvatskoj. Organizatori najavljuju da će ove godine biti sadržajno bogatiji nego prijašnjih sezona.

"Svi veliki izlagači su potvrdili dolazak. Imat ćemo kvalitetna stručna predavanja, koja će i ove godine ciljati na poljoprivrednike, gospodarstvenike, poduzetnike i obrtnike", kazao je direktor Viroexpa Bojan Mijok.

Prijavite se za izlaganje na Viroexpo 2023.

Istaknuo je i da će Hrvatska gospodarska komora organizirati okrugli stol na temu nedostatka radne snage. "Svih ovih godina Viroexpo je bio važan gospodarski segment ovog područja. Uvijek smo pružali ruku našim gospodarstvenicima, a opet sadržajno bili dostupni našim posjetiteljima. Tako će biti i ove godine", napominje Mijok.

Prijavi se i osvoji ulaznice!

Ispunite kratki prijavni obrazac ispod članka, a Agroklub će darivati 10 najsretnijih čitatelja s po dvije ulaznice! Prijave traju do 13. veljače u 12 sati, nakon čega ćemo izvući dobitnike.

Obavijestit ćemo ih putem ostavljenih e-mail adresa, a osvojene ulaznice će se preuzimati na glavnom ulazu na sajam uz predočenje osobne iskaznice.

Sretno svima! 


Tagovi

Viroexpo Ulaznice Podjela ulaznica Bojan Mijok Sajam


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Viroexpo d.o.o.

33000 Virovitica, Hrvatska
tel: + 385 33 638 270, fax: + 385 33 638 278, e-mail: info@viroexpo.hr web: http://viroexpo.com.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]