Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro party
  • 18.08.2019. 13:30
  • Požeško-slavonska, Venje

Agro party u Venju: Bogata zabava uz korisna predavanja o ulaganjima u poljoprivredu

Toga dana u kaptolačkom kraju se održava i Natjecanje orača Požeško-slavonske županije tako da će veliki sudionika i posjetitelja nakon proglašenja pobjednika poći sa traktorima i vozilima u na ovaj susret u Venje.

Foto: Facebook/Restoran Akademija graševine
  • 260
  • 31
  • 0

Ugostiteljski objekt "Akademija graševine“ smješten u Venju broj 2 pokraj Kutjeva bit će u subotu 24. ovog mjeseca poslijepodne, točnije od 16 sati, domaćin zanimljivog događanja "Agro party", koji će okupiti poljodjelce, te poduzetnike i gospodarstvenike iz oblasti agrara. 

Toga dana u kaptolačkom kraju se održava Natjecanje orača Požeško-slavonske županije tako da će veliki sudionika i posjetitelja nakon proglašenja pobjednika poći sa traktorima i vozilima u na ovaj susret u Venje.

"Od 17 sati imat ćemo zanimljiva, korisna i kratka predavanja o ulaganjima u poljoprivredu uz potporu europskih fondova, te o zaštiti biljaka o čemu će govoriti predstavnici Ministarstva poljoprivrede, dok će ljudi iz Croatia osiguranja predstaviti svoje police namijenjene poljoprivrednicima, voćarima i vinogradarima ovog kraja", kazao je Anđelko Ledić vlasnik tvrtke "Good food u čijem je sastavu i Akademija graševine za portal pozega.eu.

Tu pripremaju snimanje zajedničke milenijske fotografije svih sudionika, tako da je poželjno da dođu sa traktorima jer ima dosta prostora za njihovo parkiranje.

Uz bogatu ugostiteljsku ponudu ove gastronomske kuće nastupit će tamburaški sastav "Paori“ pa je ovo prilika za ugodno i korisno druženje.

Anđelko Ledić je inače predsjednik Udruge kuhara Požeško-slavonske županije.


Izvori

Požega-EU


Tagovi

Agro party Predavanja Gastro ponuda

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]